«Βροχή» οι κλήσεις της τροχαίας στο Καρπενήσι.Αντιδράσεις απο κατοίκους και εμπόρους

27 Δεκ. 2017 / 01:20 04 Ιαν. 2018 / 09:31 (upd)

Οι εντατικοί έλεγχοι και οι περιπολίες της Τροχαίας Καρπενησίου στο κέντρο της Ευρυτανικής πρωτεύουσας  έχουν οδηγήσει σε μια... βροχή από κλήσεις!

Αντιδράσεις απο κατοίκους και εμπόρους του κέντρου του Καρπενησίου, υπήρξαν μετά και τις κλήσεις που δέχθηκαν απο την τροχαία χθες και σήμερα ,δεκάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν παρκάρει μπροστά απο το εργατικό κέντρο επι της οδού Ν.Τσαμπουλα.

Οι κάτοικοι ,στα μηνύματα που στάλθηκαν στο "VP",αναρωτιούνται πως απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο σημείο όταν δεν υπάρχει απαγορευτική σήμανση, τις γιορτινές αυτές μέρες μάλιστα που το Καρπενήσι έχει χιλιάδες επισκέπτες με τα σημεία παρκαρίσματος να είναι ελάχιστα.

Μιλώντας με τον διοικητή του ΑΤ Καρπενησίου κ.Χατζηγιώργο για το θέμα που προέκυψε,ο ίδιος μίλησε για "νόμιμες ενέργειες" απο τα κλιμάκια της τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο όπου υπήρξε παράνομη στάθμευση των ιχ καταλαμβάνοντας παράνομα την άνοδο της οδού Τσαμπούλη και τα πεζοδρόμια αυτής σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης .

Γεγονός είναι πως παρά το μειωμένο προσωπικό της αστυνομίας στο Καρπενήσι , η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι μεγάλη,ώστε να αντιμετωπιστεί-όσο αυτό είναι δυνατόν- το οξύτατο πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση αλλά και την προκλητική αδιαφορία , ειδικά στο κέντρο της πόλης.Οι έλεγχοι της Αστυνονιας ειδικά τις μέρες των εορτών πρέπει να είναι εντατικοί για την ομαλή διέλευση τόσο των αυτοκινήτων όσο και των πεζών την ωρα που ζητούμενο είναι η ευαισθητοποίηση των ίδιων των οδηγών.

Δείτε παρακάτω βίντεο απο το Ράδιο Καρπενήσι και τον Παναγιώτη Καραγιάννη

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message