Καρπενήσι: Συνελήφθη δικηγόρος που έσβηνε σύνθημα της ΧΑ

27 Δεκ. 2017 / 04:38 27 Δεκ. 2017 / 08:49 (upd)

Για «διακεκριμένη περίπτωση φθοράς»

Ελεύθερος με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο αφέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που έβαφε με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονταν σε τοίχο της πόλης, στο Καρπενήσι.

Ο δικηγόρος επιχείρησε να σβήσει τα συνθήματα, ενώ έγραψε με κόκκινο σπρέι «Έξω οι φασίστες από το Καρπενήσι», με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί από άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr o  εισαγγελέας τού απήγγειλε την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.

Σημειώνεται πως ο κ. Ζώτος έχει διατελέσει μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της ΧΑ.

Φωτογραφία του Panos Garganas.

Ο Τάκης Ζώτος κρατούμενος στο ΑΤ στο Καρπενήσι 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message