Συνεχίζει να…περιφέρεται το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων

26 Ιουν. 2020 / 11:07 26 Ιουν. 2020 / 12:35 (upd)

Το ανώτατο δημοτικό όργανο του δήμου Αγράφων ,παρά την άρση των μέτρων κατά του κορονοιού,συνεχίζει με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής αλλα και την ανοχή της Αντιπολίτευσης, να λειτουργεί δια της απουσίας των ίδιων του των μελών και φυσικά άνευ προτάσεων και -ενδεχομένως αντιπολιτευτικού- διαλόγου, με συνεχή υποβάθμισή του, κάτι που σημαίνουν στην πράξη οι δια περιφοράς συνεδριάσεις.

Όπως και να ‘χει, στην σημερινή συνεδρίαση (26/6, 12.00 π.μ.) θα παρθούν αποφάσεις για τα παρακάτω 19 θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΓΕΝΙΚΑ

Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΚΟΨΕΙΚΑ» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)

Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ-ΣΥΧΝΙΚΟ (Α΄ΦΑΣΗ)» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)

Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΡΑΦΑ-ΤΡΙΔΕΝΔΡΟ» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)

Προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Καρπενησίου για το αποφρακτικό μηχάνημα MERCEDES – BENZ 1426 LS. (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)

Έγκριση, της Προγραμματικής Σύμβασης με τo Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  υπό την επωνυμία “Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης” (ΕΚΕΤΑ), για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, με τον αναπληρωτή του, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης αυτής και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης  αυτής. (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)

Έγκριση παραχώρησης κτιρίου για τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Γρανίτσας (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)

Αποδοχή έκτακτης χρηματοδότησης (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση της 3ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2020 (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)

Αποδοχή απόφασης τροποποίησης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγράφων» λόγω παράτασης λειτουργίας της Δομής (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)

Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης δημοτών του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)

Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)

Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)

Αντικατάσταση μέλους Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)

Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου περί της δυνατότητας από τον Δήμο μας για ανάληψη του κόστους λειτουργίας του παραρτήματος του Νηπιαγωγείου Κρέντης στην Δάφνη Ευρυτανίας σε ότι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες και τις δαπάνες συντήρησής του. (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)

Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση «ΑΝΩ ΠΑΤΗΜΑ » Τ.Κ. Λιθοχωρίου του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Αθανασίου)

Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση«ΣΜΑ » Τ.Κ. Βίνιανης του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Αθανασίου)

Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση«ΒΛΑΧΟΥ » Τ.Κ. ΒΑΛΑΩΡΑΣ του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Αθανασίου)

Εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων του Δήμου Αγράφων με τη διενέργεια φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)

Εκμίσθωση δημοτικού ξενώνα στην Δυτική Φραγκίστα. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας) 

4 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Mπαμπης Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 00:03 δημοσιεύθηκε από Mπαμπης

  Αυτά που γράφεται είναι λάθος ο καρδαμπικη ς θα περπατήσει καλύτερα άμα διώξει Σουλιώτη Δημητρόπουλος και τους άλλους θα απαλλαχτεί από το συμφωνητικό που νομίζουν ότι τον κρατάνε κιόλας .ο κόσμος τόν έχει αποδειχθεί

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 10:02 δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ

  Τα έργα προχωράνε..Μην λέτε τέτοια..επισκευασαν τους κάδους..ρίξανε άσφαλτο..έβγαλαν φωτο...Ο άλλος καθάρισε την δεξαμενή του χωριού του..έργα που θα μείνουν..

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Πάνος Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 23:03 δημοσιεύθηκε από Πάνος

  Κρίμα για όλους και για την τωρινή δημοτική αρχή γιατί πέρασε 1 χρόνια και μόνο φωτογραφίες στο φεισμπουκ βλέπουμε και για την προηγούμενη αν θέλει να λέγεται αντιπολίτευση ας υπερασπίσει λίγο αυτούς που την ψήφισαν συμβούλια δια της περιφορας λες και έχουμε κρούσματα αλλά μάλλον βολεύει όλους ποιός έρχεται στα άγραφα τώρα

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Αγραφιώτης Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 15:09 δημοσιεύθηκε από Αγραφιώτης

  Από το κακό στο χειρότερο.... έχει πέσει πολύ ο πήχης στα Άγραφα.τοσα σοβαρά θέματα ερπεπε να γίνει κανονικό συμβούλιο αλλά αδυναμία θέσεων και γνώσεων και του φόβου του Μπάμπαλη που είναι γνώστης τοπικής αυτοδιοίκησης πηγαίνουν για περιφοράς 19 θέματα άμα είναι δυνατόν ... και καλά θα κάνουν να λειτουργήσει και κάμερα στα συμβούλια καθώς ανέλαβαν όλο χαλασμένη είναι τυχαίο απλά νομίζουν ότι αν βλέπει κανένας στα συμβούλια δεν βλέπουν τα χάλια τους αλλά όταν ρίχνουμε βουλουνουμε καμία λακούβα η κόβουμε χορτάρια πρώτη στο φβ λες και τα άλλα τα χρόνια δεν κόβανε γέλια και κλάματα.ας κάνω και μια πρόβλεψη ο Μπάμπαλης μόνο θα επιβιώσει για τις επόμενες εκλογές άνετα πρώτο με αντίπαλο τον καρδαμπικη ,η Σουλιώτη διαλύθηκε ο συνδυασμός της άρα δύο συνδυασμοί και άνετα ο Μπάμπαλης

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message