Τη Δευτέρα συζητά για τον Κλεισθένη το ΔΣ Αγράφων

06 Μαϊ. 2018 / 04:45 06 Μαϊ. 2018 / 08:45 (upd)

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα και ώρα 15:30 στο Κερασοχώρι,το δημοτικό συμβούλιο Αγράφων προκειμένου να υπάρξει μία ανταλλαγή απόψεων πάνω στο νέο χάρτη που διαμορφώνει ο «Κλεισθένης» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα θέματα που θα συζητηθούν  αναλυτικά είναι:

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του σχεδίου Νόμου με τίτλο : «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής –Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α» - Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ». - Εισηγητής : κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος.

Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Επισκευή, Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων και Αϋλιών Χώρων και Λοιπές Δράσεις» - Εισηγητής : κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος.

Τροποποίηση της αρίθμ. 5-63/19-03-2018(ΑΔΑ: 9ΓΓΗΩ6Α-ΝΗΠ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Υποβολή πρότασης ένταξης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή /και συνοδευτικού εξοπλισμού». - Εισηγητής : κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message