«Πονοκέφαλος» για την παράταξη Μπαμπαλή οι «διαρροές» στελεχών

30 Ιαν. 2019 / 08:00 30 Ιαν. 2019 / 10:51 (upd)

Σε κρίσιμη παράμετρο για την έκβαση των εκλογών, αλλά και για το μετεκλογικό σκηνικό εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, έχουν αναδειχθεί οι «διαρροές» στελεχών απο το συνδυασμό του δημάρχου Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή.

Όλο αυτό το διάστημα των 4,5 χρόνων,αρκετοί ήταν οι σύμβουλοι αλλα και οι πρόεδροι κοινοτήτων που έχουν εκφράσει ανοικτά την διαφωνία τους και την έντονη δυσαρέσκεια τους για τον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό τρόπο διοίκησης και τις ετσιθελικές ενέργειες του δημάρχου καυτηριάζοντας συγκεκριμένες τακτικές και επιλογές.

«Αιμορραγεί» η παράταξη-Ιστορικά χαμηλή η δημοτικότητα του δημάρχου

Αιτία όλων αυτών η αποσυσπείρωση της παράταξης με τις πρώτες διαρροές υποψηφίων του σε άλλες παρατάξεις του πρώτου και δεύτερου βαθμού της αυτοδιοίκησης,  να είναι ήδη γνωστές αλλα και η δημοτικότητα του ιδίου του δημάρχου να πέφτει σε ιδιαίτερα "επικίνδυνα" χαμηλά ποσοστά.

Ωστόσο η γκρίνια και ο φόβος πολλών στελεχών του απο την πάλε ποτέ "συμπαγή" ομάδα ,για την επόμενη ημέρα είναι έκδηλος και ο προβληματισμός μεγάλος.Η αλήθεια είναι ότι ήδη μετρά σημαντικές απώλειες, που δεν περιορίζονται στον κεντρικό κορμό του ψηφοδελτίου του αλλά και στα τοπικά συμβούλια.

Όλο αυτό το σκηνικό και η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα Μπαμπαλή,που καθόλου δεν συνάδει με προεκλογική περίοδο,κάνει και αυτούς που ήθελαν απο καιρό να εισέλθουν στην ομάδα του δημάρχου να είναι διστακτικοί και σε αναμονή εξελίξεων βλέποντας και τα ...απέναντι στρατόπεδα.

32 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Απέραντιος Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 02:02 δημοσιεύθηκε από Απέραντιος

  Έχει κάτι δήθεν κίνημα νέων από κρεντη κ γρανίτσα πριν από κάθε εκλογές εμφανίζονται σα μηγες κ στο τέλος στηρίζουν πάλι τους ίδιους !!!Ελεος

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Nk Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 19:05 δημοσιεύθηκε από Nk

  Λογικά πρέπει από τα σχόλια τα παρακάτω να τα κάνει ο ίδιος ο Μπαμπαλης για τον εαυτό του.Δεν πιστευω πως άλλος άνθρωπος εκτός από τους συγγενείς του,τον ίδιο και κάποιους αντιδημάρχους να πιστεύει στον Μπάμπαλη.Δεν τολμάει να πάει ούτε στο καφενείο του χωριού του.Απ όλα τα χωριά περνάει χωρίς να σταματήσει γιατί φοβάται τους πολιτες.Λογικο αφού είναι εξαφανισμένος όλα αυτά τα χρόνια και ούτε μια λάμπα στις κολώνες δεν έχει αλλάξει.Αυτο είναι το έργο του.Μην μας τεελενεττ,εκτός και αν τρολλαρετε.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Άγνωστο Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 09:11 δημοσιεύθηκε από Άγνωστο

  Ότι και να λέτε εσείς οι αντίπαλοι..Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ είναι ο ποιο άξιος για τον δήμο Αγράφων..εμπειρία απ'το 1998..επίπεδο..μόρφωση..λόγο κτλ..

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μπαμπαλικος Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 16:10 δημοσιεύθηκε από Μπαμπαλικος

  Καλός είναι ο Μπαμπαλης....αλλά λίγος...Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τους αντιδημάρχους και έχασε την μπάλα...Ο κύκλος του τον έφτασε σε αυτή την θέση με τις διαρροές.... Συγκεκριμένα άκουγε τους αντιδημάρχους κ δεν άκουγε κόσμο...πίστευε πως όλα πάνε τέλεια....Η εκλογή είναι ανοιχτή ακόμα κ οι 3 υποψηφιοι φαίνεται να έχουν ένα ίσιο ποσοστό...ποιος θα τα καταφέρει θα δούμε...Αλλά φίλε Μπάμπαλη με Τσιάμη σαν δεξί αλλά και το αόρατο χέρι της Φεγγουλη και άλλων παρατρεχαμενων που δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγούν σύμβουλοι το έχεις χαμένο το παιχνίδι από τώρα....διώξε μακρυά τέτοια ....άτομα για την παράταξη σου!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ατρόμητος! Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:58 δημοσιεύθηκε από Ατρόμητος!

  Όταν γράφει ο κόσμος καλα λόγια για τον δήμαρχο πάντα βγαίνει αυτός ο σκοτεινός τύπος που ξέρουμε ποιος είναι κ μιλάει για δήθεν τρολακια..τα τρολακια είναι όμως παρά πολλά ....χαχαχα τον φόβο τους να εχετε!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΑΝΝΑ. Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:54 δημοσιεύθηκε από ΓΙΑΝΝΑ.

  ΕΥΤΥΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΥΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΣΟΦΙΑ Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 11:56 δημοσιεύθηκε από ΣΟΦΙΑ

  TA ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ(ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ SITE.ΤΡΕΜΟΥΛΑΑΑΑ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δήμητρα Γκς Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 01:20 δημοσιεύθηκε από Δήμητρα Γκς

  Αφηστε τον άνθρωπο ήσυχο,τρομάξαμε επιτέλους μετά από πολλά χρονια να βρούμε έναν σοβαρό και τίμιο δήμαρχο!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μαγκάκος!! Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 01:17 δημοσιεύθηκε από Μαγκάκος!!

  Βλέπω ότι τον τρέμετε τον κύριο Δήμαρχο,καλό είναι αυτό γιατί ο έξυπνος κόσμος καταλαβαίνει και βλέπει την διαφορά!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΡΕΝΤΗ Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 01:12 δημοσιεύθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΡΕΝΤΗ

  Δεν έχει περάσει ποιο ικανός δήμαρχος από τον Μπάμπαλη κ ούτε θα ξαναπεράσει!!!Προχωρα γερά θωδορε!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Θωμας Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 16:54 δημοσιεύθηκε από Θωμας

  Άνετη νίκη ο Μπαμπαλής από την πρώτη Κυριακή !!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Νικος Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 22:41 δημοσιεύθηκε από Νικος

  Αραγε πιος εφθασε εδω τν Μπαμπαλη??σε τετοιο χαλι διαλυση.οι συνεργατες που εμπιστευτικαι απολυτα αυτοι τν τελειωσαν τν απομακρυναν απο το κοσμο και του λεγαν εδω παμε καλα .χωρις να εχει επαφη κοσμο.Αραγε Θοδωρε κοιτα διπλα σου πιος εχει αυτη ευθυνονται για το χαλι σου κανεις αλλος.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΕΑΜ Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 00:40 δημοσιεύθηκε από ΕΑΜ

  Ας περάσει τα καφενεία μια βόλτα και θα δούμε ποιος είναι κ ο Μπάμπαλης....αλλά είναι τυχερός γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον και τόσο σοβαρά με τον Δήμο διότι έχει αποδεχθεί ότι όλοι πάνε μόνο κ μόνο για τον μισθό και κάνα εξτραδακι...Αυτό κατάφεραν οι προηγούμενοι και το συγκεκριμένο και το συνέχισε και ο Μπάμπαλης..πριν 10 χρόνια αν εμφανιζόταν θα τον κρέμασαν όπως πολλούς ακόμα....Κρίμα για τον τόπο που δεν υπάρχει καμία ελπίδα...Όσον αφορά τους τοπικούς που αναφέρεται κάποιος σε σχόλιο δεν γίνεται να αλλάξει αυτό...αυτοι μένουν στο χωριό κ αυτοί θα ασχοληθούν και όσο μπορεί ο κάθε ένας...δεν θα τους πάμε πανεπιστήμιο τώρα ..αλλά αυτούς όμως με έναν καλό συντονισμό και διαχείριση θα ήταν μια χαρά...αλλά αν Δήμαρχος αντιδήμαρχοι δεν είναι κατάλληλοιην περιμένετε θαύματα...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου αγνωστος Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 19:45 δημοσιεύθηκε από αγνωστος

  στο διαταυτα θα τα πουμε ποιος εχει δημοτικοτητα και ποιος οχι...ποιος ειναι σοβαρος και καταξιωμενος στον χωρο της τοπικης αυτοδιοικησης και γνωστης της καταστασης...και εμπειρια πολλων ετων και αληθινος και υπευθυνο ατομο..ακομα ειναι νωρις για δακρυα στελλα...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δήμητρα Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 17:22 δημοσιεύθηκε από Δήμητρα

  Δεν σας αρέσει ο Μπαμπαλής;Γιατί,επειδή είναι ατσαλάκωτος κ τίμιος;;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Τ Ραπτοπουλο Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 17:04 δημοσιεύθηκε από Τ Ραπτοπουλο

  Κάλυψε ........ τώρα θα τους βρει μπροστά του ας πρόσεχε

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:55 δημοσιεύθηκε από ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..
  -για το αν τα προσωπα που επιλεχθηκαν για θεσεις αντιδημαρχων αποδείχθηκαν ανικανα να ανταπεξελθουν στο εργο τους
  -για το αν η επιλογη συμβουλων ηταν κακιστη με μηδενικη παρουσια
  -για την επιλογη των προεδρων στα χωρια που και αυτοι η πλειοψηφια αποδειχθηκε ανικανοι
  -για το οτι μεριδα εργαζομενων στο δημο δεν δουλευει και τεμπελιαζουν
  -για το μπαχαλο στο δημοτικο συμβουλιο
  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ταξιάρχης 56 Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 12:05 δημοσιεύθηκε από Ταξιάρχης 56

  Το ότι οι άλλοι υποψήφιοι είναι χειρότεροι απο τον νυν δήμαρχο δεν πάει να πει ότι δεν μπορούμε σαν Αγραφιώτες να του ασκήσουμε κριτική για αυτά που δεν έκανε όλα αυτα τα χρόνια και για την ανυπαρξία του.
  Δυστυχώς για τον κύριο Μπαμπαλή όποιος του ασκεί κριτική είτε ακούει ...υπόγεια μέσα είτε είναι απέναντι του.
  Ανθρωπος που δεν κάνει την αυτοκριτική του είναι επικύνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό αλλα και για τον τόπο.Καλημέρα σας απο Λαμία

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 11:42 δημοσιεύθηκε από ΜΑΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

  ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Fk Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 11:34 δημοσιεύθηκε από Fk

  Την μεγαλύτερη δυναμική από όλους έχει ο Μπαμπαλής.....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου αγνωστος Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 09:51 δημοσιεύθηκε από αγνωστος

  ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ...ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΛ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΜΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Vaso Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 00:59 δημοσιεύθηκε από Vaso

  Βασικά που έπρεπε να γίνουν:Υγεία και πρόσβαση σε όλα τα χωριά από κάποιον γιατρό...καθαρισμός σχολείων και βελτίωση τους....χρηματοδότηση και βοήθεια νέων που μένουν μόνιμοι... προγράμματα για ανάπτυξη στον τόπο και εργασία..εκδηλώσεις σε κάθε γιορτη και σε ξεχωριστό χωριό.εκδηλωσεις με νόημα και πολιτισμό όχι να πίνουμε ουίσκι βαε φίρμες... Φροντιστήριο με μισθωμενους καθηγητές έστω κ λίγες ώρες για μαθητες....Δημιουργία και απανεναρξη πολιτιστικών συλλόγων κ συνεργασία για διάφορες δραστηριότητες...δημιουργία συνεταιρισμού....τουριστικό πακετο..πρόγραμμα για εκσυγχρονισμό περιοχής κ δημιουργίας υποδομών...Τέτοια θέλει ο Δήμος ..μέχρι τώρα τίποτα δεν έγινε ..Το να είναι καθαροι οι δρόμοι να έχουμε νερό και να μαζεύουν τα σκουπίδια είναι αυτονόητα....Θοδωρακο πάρε την ομάδα σου...ομάδα τέλος πάντων 2-3 άτομα και φευγατε....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δημήτρης M. Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 00:27 δημοσιεύθηκε από Δημήτρης M.

  Δεν ξέρω τι λέτε αλλά στην κοινότητα Αν.Φραγκιστας ξεκινά σίγουρα με 10-15 σταυρούς....Θα πάθει τέτοια πανωλεθρία που δεν θα την πιστεύει....αλλά δεν φταίει τόσο ο Δήμαρχος αλλά τα ........
  που είχε γύρω του κ του έλεγαν όλα τέλεια ........Ας τον βγάλει δήμαρχο ο Τσιάμης και η Φεγγουλη...γελάνε και οι πέτρες...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Νίκος π Ραπτόπουλο Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 00:22 δημοσιεύθηκε από Νίκος π Ραπτόπουλο

  Για να μιλάμε αντικειμενικά...Η δύναμη (εννοώ ότι όπου και να πάει θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος)στον Μπάμπαλη είναι ο Φλωτσιος..Ότι δύναμη έχει στον Ασπρόποταμο από Φλωτσιος είναι.Ο Τσιάμης δεν πρόκειται να βγεί..Αν του φύγει κ ο Φλωτσιος..αν δεν έφυγε ήδη..στον Ασπρόποταμο θα αγγίξει συνολικά η παράταξη ένα πραγματικό μηδέν!!Στον Απεραντιο δεν το συζητάμε καν την συντριβή του....Φραγκίστα Βίνιανη λίγο καλύτερα αλλά κ πάλι τρίτος ....κ ερχόμαστε στα Άγραφα στον τόπο του που πέραν ότι είναι η μικρότερη δημοτική ενότητα αλλά και πάλι εκεί τελευταίος θα είναι...μεγάλες απώλειες!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Πάνος Φ Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 23:31 δημοσιεύθηκε από Πάνος Φ

  Προλαβαίνουν να αλλάξουν επικεφαλή.Στον συνδυασμό "Ανανέωση Προοδτική¨υπάρχουν άξια στελέχη που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα.Χρόνος υπάρχει

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου μαρια Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 23:27 δημοσιεύθηκε από μαρια

  ας προσεχε.οι αγραφιωτες τον εμπιστευτηκαν και αυτος τους προδωσε με τον χειροτερο τροπο.δεν ηταν αξιοι ουτε ενα δρομο να καθαρισουν

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 23:25 δημοσιεύθηκε από ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

  ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου νινα Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 23:23 δημοσιεύθηκε από νινα

  ενω η δημοτικοτητα του καρδαμπικη στο facebook σπαει κοκκαλα

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 23:22 δημοσιεύθηκε από ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ...ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Βλαχος Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 22:56 δημοσιεύθηκε από Βλαχος

  Παναγιώτης Ασπροπόταμος-
  Nαι και μετα θα ξυπνήσεις ..ξερεις κατα που πεφτουν τα αγραφα αραγε

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Παναγιώτης Ασπροπόταμος Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 22:54 δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης Ασπροπόταμος

  Φαίνεται πονάει πολύ εκεί στα Αθηναικά στέκια η πεποίθηση όλων των Αγραφιωτών ότι ο νυν δήμαρχος θα βγει απο την πρώτη Κυριακή και με διαφορά!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 22:48 δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ

  ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ..ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ"-ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message