Ο Γ. Βαρεμένος για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

18 Οκτ. 2017 / 09:47

Στο θέμα της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό αναφέρθηκε με αφορμή δημοσιογραφική ερώτηση ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος, τονίζοντας ότι πρόθεση του αρμόδιου υπουργείου είναι η εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ποσού των 500 χιλιάδων ευρώ για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

 Αυτό, είπε ο κ. Βαρεμένος, είναι ένα πρώτο πρακτικό βήμα στην κατεύθυνση της υλοποίησης της εκπεφρασμένης πολιτικής βούλησης του υπουργού, για την υλοποίηση του έργου που αποτελεί όνειρο για το Αγρίνιο και το 2012 μετατράπηκε σε εφιάλτη, με το εγκληματικό λάθος της μη ένταξης της σύνδεσης στο υπό εξέλιξη έργο της Ιονίας Οδού. 

Αν το όλο έργο συνδυαστεί και με την υπερπήδηση των εμποδίων για τη δημιουργία του βιοτεχνικού – βιομηχανικού πάρκου, τότε θα έχουμε ένα πακέτο, κρίσιμης σημασίας για ένα άλμα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. 

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message