Ένα βήμα πριν την ανεξαρτητοποίηση φέρεται να βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος Αγράφων Σωτήρης Διώτης.
Ο ίδιος,παίρνοντας σειρά στον ..χορό των ανεξαρτητοποιήσεων ,με τελευταία την ηχηρή αποχώρηση απο την ομάδα Μπαμπαλή του Παντελή Κολοκώτσιου,κατά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι πλέον το σώμα πρέπει να τον θεωρεί ανεξάρτητο και ότι στο επόμενο ΔΣ το αίτημα του θα έρθει και γραπτώς.
Η προφορική παραίτηση Διώτη όπως αναμένονταν ,ήρθε με βαρύς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις κατά του δημάρχου όπως .."λίγος δήμαρχος" και "ψεύτης"..
Το σίγουρο είναι ότι όσο πλησιάζουμε και στις εκλογές οι συνεδριάσεις αναμένονται "καυτές" με οξείς χαρακτηρισμούς(τύπου ..καφενείου) ,σφοδρές αντιπαραθέσεις αλλά και αδυναμία συνεννόησης μεταξύ ανταρτών και της συμπαγής ομάδας του δημάρχου ,στα ..απλά και χρόνια προβλήματα των κατοίκων των Αγράφων.



