Άγραφα:Ένας όμορφος παραδοσιακός γάμος!

05 Σεπ. 2017 / 12:54 05 Σεπ. 2017 / 01:44 (upd)

Ένας όμορφος παραδοσιακός γάμος,πανέμορφο ζευγάρι και πολύς κόσμος!

Γάμος με αληθινό γλέντι,χαρά και συγκίνηση,με πρωταγωνιστές τον Κώστα Η.Κουτρομάνο και την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Μώκα. Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία της Δαφνούλας στα Άγραφα .

Το λαμπερό ζευγάρι έκλεψε τα βλέμματα! Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στα Φουσιανά Πρασιάς ,με παραδοσιακή ορχήστρα που ανέλαβε τη διασκέδαση,κάνοντας τους καλεσμένους να παρελάσουν από τη πίστα!!

Κώστα και Δήμητρα να ζήσετε με χαρές έναν βίον ανθόσπαρτων και ευτυχισμένο!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο του ζευγαριού!

 

Φωτογραφία του Platanos Cafe-bar Fousiana.

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message