Γενικό Λύκειο Καρπενησίου-Αντάμωσαν στα ίδια θρανία 40 χρόνια μετά(Φώτο)

25 Αυγ. 2018 / 03:09 25 Αυγ. 2018 / 08:40 (upd)

1978 – 2018…Στα ίδια θρανία βρέθηκαν μετά από 40 χρόνια οι απόφοιτοι συμμαθητές της σχολικής χρονιάς 1978 του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω νοιώθοντας ξανά  την χαρά του μαθητή.

Δείτε τι αναφέρει σε επιστολή του για αυτή την συνάντηση ο κ. Κώστας Β. Συγγούνης:

"Το κουδούνι του Λυκείου χτύπησε στις 07.00 το απόγευμα της Παρασκευής 17 Αυγούστου 2018 και 33 μαθητές περάσαμε ξανά την πόρτα του Λυκείου για να βρεθούμε στα ίδια θρανία που καθόμασταν , να νοιώσουμε τα χτυποκάρδια της νιότης μας, να θυμηθούμε τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ μας, να γίνουμε  πάλι μαθητές, να θυμηθούμε τα σκιρτήματα της εφηβείας μας  και να ξεχάσουμε τις έγνοιες της καθημερινότητας μας .  

Αγκαλιαστήκαμε και  κοιταχτήκαμε στα μάτια, στα μάτια που δεν άλλαξαν και φέραμε στην μνήμη μας όσα ζήσαμε στα μαθητικά μας χρόνια. 

Στη  φετινή μας συνάντηση  όμως μετρήσαμε και τις απουσίες συμμαθητών μας που μόνο ο Θεός μπορεί να τις δικαιολογήσει……… Απόντες ελέω Θεού…… Νίκος Χαβέλος, Γιάννης Τίγκελης και  Βούλα Γαλανού, που έφυγαν από κοντά μας αλλά  μας έβλεπαν από ψηλά και χαίρονταν μαζί μας.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα αναμνηστικά τετράδια εμπλουτισμένα με φωτογραφίες των προηγούμενων συναντήσεων μας, που επιμελήθηκε και  μας μοίρασε η Βάσω Θεοδωροπούλου. 

Και φυσικά ως ατίθασα νιάτα, κάναμε την ΄΄κοπάνα μας΄΄ μετά το μάθημα, σε ταβέρνα της περιοχής όπου διασκεδάσαμε μέχρι τις πρωινές ώρες. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του συμμαθητή μας και διάσημου πλέον μουσικού της δημοτικής μας παράδοσης Γιώργου Δημητρόπουλου που με το κλαρίνο και το τραγούδι  του απογείωσε το γλέντι μας. Γιώργο σ ευχαριστούμε . 

Και την ώρα του αποχαιρετισμού δώσαμε ακόμα μια υπόσχεση για την επόμενη συνάντησή μας στα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας. Μακρινό ακούγεται όμως είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι για να τα καταφέρουμε και πάλι να συναντηθούμε το 2028 με περισσότερες συμμετοχές. Λοιπόν προχωράμε με αισιοδοξία , δύναμη και τόλμη όπως λέει και η Βάσω μας. 

Εμείς που βρεθήκαμε :

Κώστας Συγγούνης, Μαίρη Θεογιάννη, Βάσω Θεοδωροπούλου, Πηνελόπη Μήτσου, Άννα Γιαννιώτη, Ντίνος Μπομποτσιάρης, Θανάσης Καραγιαννόπουλος, Αντρέας Νούλας, Φωτεινή Νούλα, Νώντας Τσεκλίστας, Γιάννης Σβώλης, Αγγέλα Καυκιά, Χάρης Τσούκας, Ολυμπία Κατσούδα, Χριστόφορος Σιταράς, Μαρία Νιαβή, Σωτηρία Νάσιου, Σπύρος Μπουλάκος, Μαρία Κουσιαρή, Έφη Κουδουνά, Δήμητρα Τσιώνη, Αγλαΐα Μπάρκα, Ευτυχία Μπέσα, Πάνος Μπάρκας, Φωτεινή Κοντοπάνου, Θανάσης Αποστολόπουλος, Μάρθα Ράντζου, Χρήστος Καντλής, Κώστας Θεοδώρου, Γιώργος Δημητρόπουλος, Βασίλης Κόπανος, Γιάννης Χινόπωρος, Βασίλης Αντζάς.

Καλή αντάμωση παιδιά στο επόμενο ραντεβού μας.

Γενικό Λύκειο Καρπενησίου-Αντάμωσαν στα ίδια θρανία 40 χρόνια μετά(Φώτο)

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message