Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ-Ραγδαία επιδείνωση από το βράδυ

25 Σεπ. 2017 / 11:59

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΜΥ. Η προειδοποίηση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αφορά το βράδυ της Κυριακής, την Δευτέρα και την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ προειδοποιεί για:

- Μεταβολή του καιρού από τη δυτική - βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

1. Τη νύχτα της Κυριακής (24-9-17) το Βόρειο Ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της ηπείρου.

2. Αύριο Δευτέρα (25-9-17)

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι η Δυτική Πελοπόννησος και η Δυτική Στερεά και προς το βράδυ η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.

3. Την Τρίτη (26-9-17)

Κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού αιγαίου, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια. Και πιθανόν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική και η Πιερία), όπως και η ανατολική Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message