Άγραφα: Επιχείρηση σωτηρίας για αγελάδα στα βοσκοτόπια της Βαλαώρας(Φώτο)

06 Νοε. 2025 / 07:03 06 Νοε. 2025 / 07:07 (upd)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα βοσκοτόπια της Βαλαώρας Αγράφων , όταν μια αγελάδα βραχυκερατικής φυλής βρέθηκε παγιδευμένη μέσα σε βαθιά τρύπα.

Η άτυχη αγελάδα, που ανήκει σε τοπικό κτηνοτρόφο, φέρεται να έπεσε στο άνοιγμα κατά τη διάρκεια της βοσκής. Ο ιδιοκτήτης της, αντιλαμβανόμενος το συμβάν, ειδοποίησε άμεσα τις αρχές και στήθηκε μια μικρή επιχείρηση διάσωσης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Γρανίτσας, με τη συνδρομή συνεργείου του Δήμου Αγράφων, οι οποίοι με προσεκτικούς χειρισμούς και τη χρήση ειδικού εξοπλισμού κατάφεραν να ανασύρουν το ζώο σώο και αβλαβές.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση κινητοποίηση και τη υποδειγματική συνεργασία των υπηρεσιών

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Στοχαστής Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2025 19:18 δημοσιεύθηκε από Στοχαστής

    Αυτά συμβαίνουν όταν ανοίγονται τρύπες.
    Λίγο μετά την απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης... τυχαίο????

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message