Συνεδριάζουν στα Άγραφα για την έγκριση χορήγησης των 3.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται

30 Ιαν. 2024 / 11:09 30 Ιαν. 2024 / 08:21 (upd)

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη και ώρα 13:00 μμ το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγράφων στο Κερασοχώρι με 16 θέματα στην ατζέντα του.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση χορήγησης του επιδόματος των τριών χιλιάδων ευρώ σε οικογένειες που διαμένουν μόνιμα στο δήμο και απέκτησαν τέκνο το έτος 2023 .Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν συνολικό οικογενειακό εισόδημα είκοσι  χιλιάδες ευρώ το οποίο θα προσαυξάνεται κατά χίλια ευρώ ευρώ για κάθε τέκνο που υφίσταται στην οικογένεια.

Επίσης στις μονογονεϊκές οικογένειες που απέκτησαν τέκνο για το έτος 2023 και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να είναι δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ προσαυξανόμενο κατά χίλια  ευρώ για κάθε υφιστάμενο τέκνο.

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:   

Ορισμός δικαιούχων και προσδιορισμός της αποζημίωσης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των  Δημοτικών Συμβουλίων, σύμφωνα με το άρθρο 33 του Ν. 4483/2017 (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης) 

Καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης) 

Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ' τριμήνου εσόδων- εξόδων οικ. έτους 2023 (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)

Καταλληλότητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση «Αγία Βαρβάρα» οικισμού Δαφνούλας της Τ.Κ. Νέου Αργυρίου,  ΔΕ Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Ζαρκαδούλας Κωνσταντίνος)

Λήψη απόφασης για τη Συμμετοχή του Δήμου Αγράφων ως νέο Τακτικό Μέλος στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) και έγκριση πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος) 

Ορισμός εκπρόσωπων του Δήμου Αγράφων στην Γενική Συνέλευση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος) 

Εκλογή Εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγράφων στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος)

Ορισμός μελών του Δήμου Αγράφων στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Δ.Π. CLLD/LEADER), της εταιρείας «Αναπτυξιακή ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. ΟΤΑ» (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος) 

Ορισμός εκπροσώπων  και εξουσιοδότηση υπαλλήλων που θα έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του Δήμου Αγράφων  στην Τράπεζα Πειραιώς (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης) 

Ορισμός εκπροσώπων  και εξουσιοδότηση υπαλλήλων που θα έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του Δήμου Αγράφων  στην Τράπεζα Εurobank (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)

Ορισμός εκπροσώπων  και εξουσιοδότηση υπαλλήλων που θα έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του Δήμου Αγράφων  στην Τράπεζα της Ελλάδος (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)

Ορισμός υπευθύνων διαχείρισης λογαριασμού όλων των έργων ΠΔΕ του  Δήμου Αγράφων που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)

Ορισμός μελών για την εκ νέου συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Εισηγητής: κ. Αθανασίου Γεώργιος)

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Αθανασίου Γεώργιος)

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Αθανασίου Γεώργιος) 

Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες που απέκτησαν τέκνο από την 01-01-2023 έως την 31-12-2023 (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος)

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message