Άγραφα:Συνεδρίασε η Δημοτική επιτροπή για τον προϋπολογισμό-Διαγραφή 8000 ευρώ για δημοτικά τέλη-Νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιαμάκης

20 Ιαν. 2024 / 08:51 20 Ιαν. 2024 / 09:17 (upd)

Συνεδρίασε χθες Παρασκευή, για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση ,η Δημοτική επιτροπή(πρώην Οικονομική) του Δήμου Αγράφων .

 Τα μέλη που θα αποτελούν την επιτροπή εκτός του δημάρχου Αλέξη Καρδαμπίκη ως προέδρου είναι οι Μάκκας Ηλίας, Μπράζιας Παναγιώτης, Γατής Δημήτριος και  Τσιαμάκης Στέφανος.Ομόφωνα Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο σύμβουλος της Αντιπολίτευσης  Στέφανος Τσιαμάκης.

Μερικά απο τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έγκριση της διενέργειας διεθνούς, δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού -άνω των ορίων- με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την «Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων –φορτιστών για τις ανάγκες του Δήμου Αγράφων» συνολικού προϋπολογισμού 972.479,44 ευρώ καθώς και η σύνταξη του σχεδίου προϋπολογισμού, συνολικού ποσού 19.512.021,56 ευρώ.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί πως εν έτη 2024 ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η τελική σύνταξη των καταλόγων για τα δημοτικά τέλη αφού και χθες διαγράφηκαν σχεδόν 8000! ευρώ βεβαιωθέντα τέλη Ύδρευσης Αποχέτευσης απο παρελθόντα έτη(2001 εως και 2022) μετά απο σχετικές αιτήσεις 27 δημοτών.. 

Επίσης αποφάσεις πάρθηκαν για..

-Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ»

- Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Δ.Ε.ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ»

- Έγκριση 2 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Αναθεωρήσεις) του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΚΟΨΕΪΚΑ»

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message