Ποσοστό 5,48% έλαβε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής το ΚΚΕ στον νομό Ευρυτανίας καταγράφοντας αύξηση κατά 3% και λαμβάνοντας περίπου 349 ψήφους περισσότερους σε σχέση με το 2019.
Στον δήμο Αγράφων ,στο χωριό Τοπόλιανα,στο μοναδικό εκλογικό τμήμα , πρώτο κόμμα αναδείχθηκε το ΚΚΕ με ποσοστό 36,80% και 46 ψήφους, δεύτερη την ΝΔ με 28,80% και 36 ψήφους ενώ τρίτος και … καταϊδρωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,60% και 22 σταυρούς.
Οι εκλογείς του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος ψήφισαν ..δαγκωτό τον υποψήφιο του ΚΚΕ Κώστα Πάζιο με καταγωγή απο Τοπόλιανα δίνοντας του το σύνολο των ψήφων (44 σταυρούς).
Το «κόκκινο» χωριό μπορεί να έχει παράδοση βεβαίως σε τέτοιες ψηφοφορίες αλλά μοιάζει με «γαλατικό χωριό» σε έναν χάρτη που έχει βαφτεί ολόκληρος μπλε.