«Ζεστό» χρήμα 400 χιλ. ευρώ στα Άγραφα για έργα και αποκατάσταση ζημιών απο θεομηνίες

27 Φεβ. 2023 / 07:28 27 Φεβ. 2023 / 08:09 (upd)

Περίπου 400χιλ. ευρώ θα  μπουν στα ταμεία του δήμου Αγράφων  απο χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών

Αύριο η Οικονομική επιτροπή στο Κερασοχώρι θα συνεδριάσει για να αποδειχτεί τα συγκεκριμένα ποσά που αφορούν  23.058,00€ για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για τις σχολικές μονάδες του Δήμου,50,000 ευρώ  για αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από Θεομηνίες καθώς και 327.800,00€ για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών ή/και την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, μικρών νησιωτικών και ορεινών δήμων.

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν αύριο στην ΟΕ είναι η σύνταξη έκθεσης και κατάρτισης του απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων  χρήσης οικονομικού έτους 2021 του Δήμου και η εισήγηση για την τεκμηρίωση της αδυναμίας του προσωπικού του Δήμου που αφορά την ειδικότητα υδραυλικού για την υπηρεσία: «Συντήρηση επισκευή δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης Δημοτικών Ενοτήτων»

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Μιχάλης Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 18:02 δημοσιεύθηκε από Μιχάλης

    Τα βλέπεις Μπάμπαλη πως δουλεύει ένας δήμος? Κάτσε στην Αθήνα μην κατεβάζεις καθόλου συνδιασμό και ταλαιπωρείσαι εσύ και οι αγραφιωτες.... Άσε τον Αλέξη μόνο τού αφού πάλι δήμαρχος θα είναι..

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message