Τελευταίοι (!)πανελλαδικά ψηφίζει προϋπολογισμό το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων

09 Μαρ. 2022 / 10:39 09 Μαρ. 2022 / 11:09 (upd)

Διπλή συνεδρίαση σήμερα για το δημοτικό συμβούλιο Αγράφων στο Κερασοχώρι,στον απόηχο της τελευταίας φορτισμένης συνεδρίασης  με αντεγκλήσεις και πολλά ... γαλλικά μεταξύ συμβούλων της δημοτικής αρχής και της Αντιπολίτευσης. 

Συγκεκριμένα στην πρώτη (ώρα 12:30 π.μ) θα υπάρξει συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγράφων προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την επιβολή τελών καθαριότητας – φωτισμού και συντελεστή δημοτικού φόρου για το έτος 2022 (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Κοτρώνα Αννέτα)

Παραχώρηση χρήσης του κοινοτικού κτιρίου της Τ.Κ. Λεπιανών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

Λήψη απόφασης επί του υπ’ αριθμ. 9174/19-01-2022 εγγράφου του Δασαρχείου Καρπενησίου με θέμα: «Σχετικά με απαγόρευση Βοσκής – Κτηνοτροφικό Κεφάλαιο» που αφορά την Τ.Κ. Μαράθου (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)

Λήψη απόφασης επί του υπ’ αριθμ. 9621/19-01-2022 εγγράφου του Δασαρχείου Καρπενησίου με θέμα: «Σχετικά με απαγόρευση Βοσκής – Κτηνοτροφικό Κεφάλαιο» που αφορά την Τ.Κ. Μαυρομάτας (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)  

Αντικατάσταση μέλους της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την υλοποίηση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΙΝΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» (Εισηγητής: κ. Κοτρώνα Αννέτα)

Συγκρότηση της Επιτροπής Ετήσιου Μητρώου Αρρένων, για το έτος 2022 (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

Ορισμός μελών της Επιτροπής διενέργειας δημοπρασίας εκποίησης ή εκμίσθωσης κινητών και ακινήτων για το έτος 2022 (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

Λήψη πόφασης περί μεταβολών ή μη που έχουν επέλθει από την απογραφή πληθυσμού-κατοικιών έτους 2011 στους οικισμούς του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

Απόφαση δημοτικού συμβουλίου για την εκποίηση δημοτικών οικοπέδων στην ΤΚ Βίνιανης σε άστεγους – άπορους και ορισμός μελών για επιτροπή εκτίμησης ακινήτων ( άρθρο 186 παρ.5 του Ν.3463/06) (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Εισηγητής: κ. Νταλαφούρα Σωτηρία)

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δήμου Αγράφων κατά της εγκατάστασης πλωτών Φ/Β πάρκων στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος)

Στην 2η συνεδρίαση  θα γίνει (ώρα 13:30 π.μ) συζήτηση και ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος) και ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2022, του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος).

Τελευταίοι και ..καταϊδρωμένοι στα Άγραφα ψηφίζουν προυπολογισμό τον Μάρτη-Στον ..αυτόματο ο δήμος

Αρνητική πρωτιά για άλλη μια φορά στα Άγραφα αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός  με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του δήμου.

Όλο αυτο το διάστημα των τριών μηνών ο δήμος βρίσκονταν στο αυτόματο πιλλότο αφού ψηφίζονταν μόνο τα υποχρεωτικά του νόμου για την λειτουργία του(μισθοί ,λειτουργικά έξοδα κ.α) 

Μόλις την Πέμπτη το  παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ του Υπουργείου Εσωτερικών με το αριθμ. 2686/03-03-2022 έγγραφό του, παρείχε την γνώμη του επί του σχεδίου προϋπολογισμού εσόδων -εξόδων του έτους 2022 του Δήμου Αγράφων ύψους 20.461.234,99 κάνοντας λόγο για ισοσκελισμένο τουλάχιστον προυπολογισμό όπου τηρήθηκαν οι οδηγίες του υπουργείου.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

13 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΑΡΗΣ Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 19:14 δημοσιεύθηκε από ΑΡΗΣ

  Αφού εκλέχτηκαν οι εντελώς άσχετοι και άπειροι..καλά σας ΚΆΝΟΥΝ..και Ο ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ Δ.σύμβουλος...τι περιμενετε

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 01:37 δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤ ΑΓΡΑΦΑ;ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ...ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑς ΟΧΙ..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΥΡΑΦΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου επιθετικος κ οποιος αντεχει Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 01:32 δημοσιεύθηκε από επιθετικος κ οποιος αντεχει

  ο αθανασιου ηταν αρρωστος...ειχε τα εντερικα του...αμεσως να κατακρινετε τον ποιο μπεσαλη βελαωρισιο..ουτε ν αρωστησουμε δεν εχουμε δικαιωμα...ελεος

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΜΗΤΣΟΣ Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 10:09 δημοσιεύθηκε από ΜΗΤΣΟΣ

  ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ....ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΜΗΤΣΟΣ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 21:49 δημοσιεύθηκε από ΜΗΤΣΟΣ

  ΕΣΕΝΑ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΩΣΕ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ,ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ..ΒΓΑΛΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΧΟΛΗ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΣΟΥ,,ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου αγνωστος Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 21:34 δημοσιεύθηκε από αγνωστος

  τωρα που ανελαβε τα λογιστικα ο χρησταρας μην φοβαστε τιποτα πατριωτες.ολα θα παν κατα διαολου.αυτα ειναι τα πρωτα,τα χειροτερα ερχονται

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 21:28 δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ

  ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΑΖΩ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΑ'Ι'ΡΕΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ'Ι'ΔΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 21:19 δημοσιεύθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Νίκος Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 19:51 δημοσιεύθηκε από Νίκος

  Ο προϋπολογισμός ψηφίζετε μέχρι τέλους του έτους τι σχέση έχουν οι αποχές της αντιπολίτευσης και όλα τα άλλα αν ήταν άξια η δημοτική αρχή θα είχαν και τέλη και τεχνικό και προϋπολογισμό από τον Δεκέμβρη όπως και άλλοι Δήμοι αλλά την ανεπάρκεια τους την αποδίδουν στο δηθεν σαμποτάζ της αντιπολίτευσης ..παλιές καλές εποχές δήμου Αγράφων κρίμα τι άλλο να πει κανείς

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Νικη Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 22:38 δημοσιεύθηκε από Νικη

  Τι γίνεται εκεί Στ' Σουλιώτη στο συνδυασμό της? γιατί δεν πήγε στο συμβούλιο ο Αθανασίου ? και γιατί έφυγε Στ' δεύτερο συμβούλιο η Σουλιώτη με τους άλλους δύο κολοκοτσιο και Οικονόμου.???

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Βάσω... Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 18:56 δημοσιεύθηκε από Βάσω...

  Πείτε στον κόσμο όμως σε ποιους οφείλεται η καθυστέρηση. Προφανώς στην αντιπολίτευση που προσπαθεί με διάφορους τρόπους και τρικ να χαλάσει την όλη διαδικασία.
  Την μια δεν πάει για εκλογή προεδρείου την άλλη δεν πάει για ψήφιση τεχνικού προγράμματος στον προϋπολογισμό απέχει....
  Μετά λέτε για την Αργυρώ που τους μουτζωσε....
  Και καλά έκανε!
  Ενώ η άλλη η τσαπερδονα απ' το παλιουκατνου από το αυτί την σέρνει για το καλό τού δήμου!!!!!
  Είναι και η Σουλιώτη....που αγαπά τον δήμο χα χα χα χα
  Τι ψηφίσαμε ρε παιδιά....
  Αλέξη προχώρα είμαστε μαζί σου!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ευάγγελος Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 13:12 δημοσιεύθηκε από Ευάγγελος

  Η Παναγία Στάνα να φωτίσει για λίγο τους εχθρούς των Αγράφων, και μετά ας τους αφήσει στην εξυπνάδα τους!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Φανης Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:21 δημοσιεύθηκε από Φανης

  Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μπάμπαλη και την Σουλιώτη που πάει τον Μάρτη με τις αποχές από τα συμβούλια και τα εντάσεις που απορρίφθηκαν . αλλά το πήγα πίσω.πιο πληρώνει το μάρμαρο οι δημότες.ευγε σοβαρή αντιπολίτευση

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message