Μπαμπαλής:Το ..ευχαριστώ στην Διώτη και τα "καρφιά" για την ανεξαρτητοποίησή της

25 Ιαν. 2022 / 06:34 25 Ιαν. 2022 / 07:17 (upd)

Απάντηση στα όσα δήλωσε με την επιστολή ανεξαρτητοποιησή της η δημοτική σύμβουλος Α.Διώτη,δίνει ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον δήμο Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής σε επιστολή του στο "VP".

Ο πρώην δήμαρχος ευχαριστεί την κ.Διώτη  για την συμμετοχή και την προσφορά της στον συνδυασμό ωστόσο ρίχνει τα ..βέλη του μιλώντας για "επιλεκτική ευαισθησία" και "προσωπικές συμφωνίες" εις βάρος του συνδυασμού που εξελέγει.

Επίσης ο κ.Μπαμπαλής καυτηριάζει την ...παρθενική εμφάνιση και στάση της συμβούλου ως ανεξάρτητη,στο θέμα των δημοτικών τελών που όπως τονίζει δεν είναι για το "καλό του τόπου".

Θυμίζουμε πως η ανεξάρτητη πλέον σύμβουλος στην επιστολή ανεξαρτητοποίησή της άφηνε σαφείς αιχμές κατά της παράταξής της μιλώντας για "στείρα Αντιπολίτευση" και "διαρκή άρνηση σε όλα" τονίζοντας πως τα προβλήματα στον δήμο λύνονται με δουλειά,παρουσία και δράση.

Ολόκληρη η επιστολή Μπαμπαλή έχεις ως εξής:

"Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση της Δημοτικής Συμβούλου κ. Διώτη, από την Δημοτική ομάδα του Συνδυασμού Ανανέωση Προοπτική και τα όσα αναφέρει στην δήλωσή της, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

  1.  Για την αποχή της Δημοτικής ομάδας από τη διαδικασία εκλογής μελών Προεδρείου και Οικονομικής Επιτροπής συμφώνησε και η ίδια συμετασχοντας στην κοινή ανακοίνωση--επιστολή που δημοσιεύσαμε την 12.01.2022.

   Τι άλλαξε μέχρι την 19.01.2022 όπου και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποιηση της  γνωρίζει προφανώς μόνο η ίδια και όσοι συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις μαζί της!

   2.   Η "ευαισθησία της"  φαίνεται πως ενεργοποιήθηκε μόνο για την μια εβδομάδα της καθυστέρησης εκλογής του Προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά δεν λειτούργησε για τις υπόλοιπες 104 εβδομάδες χωρίς δια ζώσης συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων του Δήμου!

  3.  Όλοι αυτοί οι Δημότες,  ψηφοφόροι των Αγράφων, που την ψήφισαν και την ανέδειξαν ως Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό "Ανανέωση Προοπτική", προφανώς δεν την εξουσιοδότησαν για τέτοιες "Ευαισθησίες", αλλά να υπηρετεί την εντολή που της δόθηκε μαζί με την Δημοτική ομάδα που εξελέγη και τους συνεργάτες της!

   4.   Το "καλό του τόπου" που επικαλείται σίγουρα δεν διασφαλίζεται με προσωπικές συμφωνίες εις βάρος του Συνδυασμού που την εμπιστεύτηκε και των Δημοτών που την αξιολόγησαν, την τίμησαν και την ανέδειξαν ως Δημοτική Σύμβουλο Αγράφων!

   5.   Το καλό του τόπου και των Δημοτών επίσης δεν γίνετε να το υπερασπιστεί ψηφίζοντας στην πρώτη συνεδρίαση ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος τη 23.01.2022 τα τέλη καθαριότητας και Δημοτικού φωτισμού που πρότεινε η Δημοτική αρχή, ενώ κατατέθηκε πρόταση από την Αντιπολίτευση για μείωση της τάξεως του 20%!

   Η πρόταση της Αντιπολίτευσης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και ψηφίστηκε από όλα τα μέλη των δύο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης (τους οποίους ευχαριστώ και συγχαίρω), επιτυγχάνοντας την μείωση αυτών των Δημοτικών τελών για την οικονομική ελάφρυνση των Δημοτών σε αυτή την οικονομικά πολύ δύσκολη συγκυρία.

    Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Διώτη, για την συμμετοχή και την προσφορά της στον Συνδυασμό μας και να της ευχηθώ καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην υπόλοιπη θητεία της ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, πάντα για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, κυριολεκτικά και με κάθε έννοια!

    Όλοι και όλα θα κριθούν στην ώρα τους απo τους Δημότες των Αγράφων"!

14 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 13:01 δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ

  Η ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΚΑΚΙ ΝΑ ΠΗΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 11:42 δημοσιεύθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ

  ναι φιλε μου νικο απο αγ γεωργιο...μειωση δημοτικων τελων..τι δεν καταλαβαινεις;πως πρεπει εσυ να το χωμεψεισ δλδ;οτι το ψηφισε μπαμπαλης κ σουλιωτη και περασε στο τελευταιο δ.σ.;;;;;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Νίκος Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 11:07 δημοσιεύθηκε από Νίκος

  Ήθελα να ξέρω τί τύχη θεωρεί ότι θα έχει ο Μπάμπαλης με την Σουλιώτη .δεν βλέπει ότι έμεινε με τρία άτομα το πολύ τέσσερα φύγανε όλα τα στελέχη που είχε

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 10:36 δημοσιεύθηκε από ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Κατσαπλιας απτα Άγραφα Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 09:22 δημοσιεύθηκε από Κατσαπλιας απτα Άγραφα

  για ποιες κοτσανες λες πες στο Γρηγόρη να στα μην σου λέει ψέματα και σε κάνει ρεζιλ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιωργος από γρανιτσα Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 01:37 δημοσιεύθηκε από Γιωργος από γρανιτσα

  Όταν βγει πάλι ο Μπαμπαλής προτείνω να προσλάβει τον καρδαμπικη για φωτογράφο του δήμου μας! Είναι το μόνο που πέτυχενει ο καρδαμπικης

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΝΙΑΝΗ Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 01:31 δημοσιεύθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΝΙΑΝΗ

  ΘΩΔΟΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΤΣΗ.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Θωμας Ραπτόπουλο Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 01:20 δημοσιεύθηκε από Θωμας Ραπτόπουλο

  Απ ότι βλέπω εκει μέσα σας πονάει πολύ που θα ξαναβγεί ο Μπαμπαλής δήμαρχος,τι να κάνουμε;; ξυδάκι;;;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ν άγιος Γεώργιος Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 23:54 δημοσιεύθηκε από Ν άγιος Γεώργιος

  Βρε απερίγραπτοι οπαδοί του μπαμπαλη και της Σουλιώτη λέτε για μείωση τελών... Το έβαλαν και η κίνηση πολιτών που είναι φιλομπαμπαλικοι, ποια μείωση... Επειδή το το λέτε και το ξανά λέτε ποια μείωση...
  Πετάτε κοτσανες στον κόσμο.
  Είστε για λυπηση.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Κατσαπλιας απτα Άγραφα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 23:36 δημοσιεύθηκε από Κατσαπλιας απτα Άγραφα

  Αγαπητέ φίλε Γιάννη απ' την Παλαιοκατούνα , αυτή η κυρία......... που σας ξινιζει τώρα , σας έκανε κυβέρνηση...
  Ή κάνω λάθος; Και επειδή είσαι εντελώς αγράμματος και άσχετος κράτα τις ντομάτες για τα μούτρα σου και για αυτούς που συνεργάζεσαι και απάντα αν θες και θιγεσαι εσένα δεν σε αρέσει η μείωση των τελών που την πέρασε ο Μπαμπαλής και η Κυρία....... ;;; Ή είσαι από αυτούς που στην εποχή Τάτση τους ρωτάγαν κάποιοι θες 50.000 ή 100.000 και η απάντησή τους ήταν: ο,τι λέει ο Τάτσης;;;; Δυστυχώς ίδιος είσαι

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Κώστας Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 23:01 δημοσιεύθηκε από Κώστας

  Το δίδυμο της αποτυχίας Μπάμπαλη Σουλιώτη .οι λυκοφιλία καλύτερα , έχετε τελειώσει και οι δύο από τον δήμο Αγράφων . πραγματικά έχετε επικοινωνία με τον κόσμο .....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μαρία Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 20:43 δημοσιεύθηκε από Μαρία

  Αυξήθηκαν τα τέλη επί θητείας μπαμπαλη 2 φορές λέει ένας φίλος, ας ενημερωθεί ότι αυξήθηκαν μια φορά στα 5 χρόνια και αυτό γιατί οι προηγούμενοι σας φέσωσαν,πρώτα να ενημερώνεστε και μετά να μιλάτε!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης Παλαιοκατούνα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 20:20 δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παλαιοκατούνα

  Προχώρα Θεοδωρε.
  Μαζί με την κυρία .......... όλοι μαζί ενωμένοι μπας και καταστρέψετε τον δήμο.. μην πηγαίνετε στα συμβούλια, και όταν πηγαίνετε να δημιουργείτε προβλήματα... Μόνο έτσι θα σας ψηφίσει πάλι ο λαός....
  Η κύρια έσβησε από καιρό εσύ κοντεύεις....
  Έχετε πολύ πλάκα.....
  Τραβάτε καμία βόλτα στα καφενεία να δείτε πως σας στολίζει ο κόσμος....
  Η Διώτη καλά έκανε έχει το μυαλό τής... Η άλλη από το χωριό της ήθελα να ήξερα με τι τρόπο την κρατάς και είναι συνένοχη στην κατρακύλα που πάτε να δημιουργήσετε....
  Κάποια στιγμή θα ανοίξουν στόματα και τότε να σας δούμε....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 19:05 δημοσιεύθηκε από Γιάννης

  Μν φοβάσαι τίποτα Θοδωρε προχωρά .τ να τν κανείς τ διωτη; Όταν υπάρχει ο το( θωρηκτό )η Σουλιώτη . Στ' τέλος οι δύο σας θα μείνετε.καρδαμπικης θα βγει για πλάκα

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message