Άγραφα:Συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο στο Κερασοχώρι-Όλη η ατζέντα

24 Ιουν. 2019 / 07:35

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 15:30,το δημοτικό συμβούλιο Αγράφων στο Κερασοχώρι , για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα.

Τα 9 θέματα που θα συζητηθούν αφορούν ζητήματα μείζονος σημασίας και δεν δύναται να καθυστερήσει η λήψη απόφασης τους.Θυμίζουμε  πως σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ 5 του Ν.3852/2010, ορίζεται ότι: «Ένα (1) μήνα πριν από την διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων».

Δείτε όλη την ατζέντα

Έγκριση πρακτικών της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης με ημερομηνία Συνεδρίασης 31-03-2019, του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων. – Εισηγητής: κ. Αθανάσιος Σταμούλης, Πρόεδρος ΔΣ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΑΓΓΙΑΝΩΝ».– Εισηγητής: κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος.

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καθορισμός θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. – Εισηγητής: κ. Γεώργιος Κίτσιος, Αντιδήμαρχος.

Έγκριση τροποποίησης της αριθμ.πρωτ.7458/22-09-2017 απόφασης Δημάρχου με θέμα «Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα για το υποέργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγράφων» με κωδικό ΟΠΣ MIS (5002016)», λόγω παράτασης της χρηματοδότησης για τρία (3) έτη. – Εισηγητής: κ. Κωνσταντίνος Τάκης, Αντιδήμαρχος.

Κατανομή πίστωσης από τους ΚΑΠ έτους 2019 για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας. – Εισηγητής: κ. Κωνσταντίνος Τάκης, Αντιδήμαρχος.

Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων, έτους 2019. – Εισηγητής: κ. Κωνσταντίνος Τάκης, Αντιδήμαρχος.

Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στο πλαίσιο της δράσης της πυροπροστασίας.- Εισηγητής: κ. Κωνσταντίνος Τάκης, Αντιδήμαρχος.

Λήψη απόφασης για την εγκατάσταση ενός μηχανήματος  αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) στην Τ.Κ. Κερασοχωρίου από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. –  Εισηγητής: κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος.

Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Αγράφων για την υλοποίηση της πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΤΕΧΝΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή επιτροπή Παρακολούθησης – Εισηγητής: κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος.

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message