Άγραφα:Κοινή πλεύση Καρδαμπίκη-Σουλιώτη στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής

29 Μαϊ. 2019 / 05:15 29 Μαϊ. 2019 / 10:58 (upd)

Την ανοικτή στήριξή της προς το ..Στρατόπεδο του υποψηφίου δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη ανακοίνωσε πριν λίγο η Χρύσα Σουλιώτη εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου.

Στο κοινό ανακοινωθέν αναφέρουν:

Φίλες και Φίλοι,Αγαπητοί Συνδημότες,

Την Κυριακή των εκλογών της 26/5/2019, εσείς οι δημότες μας, μας εμπιστευτήκατε. Δώσατε στους δύο συνδυασμούς μας, ποσοστό 60,61% του εκλογικού σώματος,την πλειοψηφία δέκα τριών (13) εδρών, έναντι (8) της παρούσης δημοτικής αρχής και την σαφή εντολή προς εμάς, για μια Νέα Εποχή για το Δήμο μας και μια Νέα Διακυβέρνηση. Με την ψήφο σας καταγράψατε την αντίθεσή σας, στην παρούσα δημοτική αρχή και την διακυβέρνηση του Δήμου Αγράφων. Με την ψήφο σας, απαιτείται την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Αγράφων.Την Κυριακή 2/6/2019 στις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές, μας περιμένει μια δεύτερη μεγάλη μάχη. Η τελική μάχη, που θα καθορίσει αν η ψήφος σας, θα μας δώσει την δύναμη να κάνουμε την Ανάπτυξη και την Αναγέννηση αυτού του τόπου, πράξη. Πριν αποφασίσουμε την συνεργασία και την κοινή στράτευση μας, σταθμίσαμε την βούληση των υποψηφίων και των δύο συνδυασμών, την δυνατότητα συμπόρευσης του προγράμματος και της ιδεολογίας μας, αλλά κυριότερα σταθμίσαμε την πλειοψηφία της βούλησης των ψηφοφόρων μας. Εξάλλου χωρίς εσάς, δε θα υπήρχε αυτή η ηχηρή δυναμική, την οποία θα πρέπει να μετουσιώσουμε σε αγώνα διεκδίκησης για τον Δήμο μας. Και οι δύο συνδυασμοί δημιουργηθήκαμε για να αλλάξουμε τα « κακώς κείμενα» της παρούσης δημοτικής αρχής. Θα ήταν λοιπόν αδύνατη στην παρούσα φάση οποιαδήποτε συνεργασία μαζί της.

Κατόπιν τούτων σας ανακοινώνουμε ότι στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 2/6/2019, ο συνδυασμός« Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων », θα στηρίξει τον συνδυασμό « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ », σε ένα Κοινό Αγώνα για τον τόπο μας, τον Δήμο μας, το μέλλον των παιδιών μας. Σας θέλουμε όλους μαζί μας, να δώσουμε την δεύτερη μάχη, που θα καθορίσει όχι μόνο τον πόλεμο, αλλά την Πορεία του Δήμου μας.

IΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο Καρπενήσι σήμερα 29η Μαϊου 2019, ημέρα Τετάρτη, μεταξύ των συμβαλλομένων:

Του Δημοτικού Εκλογικού Συνδυασμού με την επωνυμία                              « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ », όπως εκπροσωπείται σήμερα από τον Επικεφαλή αυτού Αλέξανδρο Καρδαμπίκη και τους εντεταλμένους (κατά δήλωσή του) από την πλειοψηφία εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους: α) Παναγιώτη Ζαχαράκη του Γεωργίου και της Αικατερίνης και β) Γρηγόριο Παπαθανάση του Αποστόλου και της Κωνσταντίας και 

Του Δημοτικού Εκλογικού Συνδυασμού με την επωνυμία                              « Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων », όπως εκπροσωπείται σήμερα από την Επικεφαλή αυτού  Χρυσούλα Σουλιώτη και τους εντεταλμένους κατά (δήλωσή της) από την πλειοψηφία εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους: α) Χρήστο Δημητρόπουλο του Δημητρίου και της Φανιώς και β) Βασίλειο Κολοκώτσιο του Παναγιώτη και της Αρετής, 

 συμφωνήσαμε και αποδεχτήκαμε τα ακόλουθα:

 1.-  Ο Δημοτικός Εκλογικός Συνδυασμός με την επωνυμία « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ », συγκέντρωσε στις εκλογές της 26/5/2019 ποσοστό 33.97 % και 7 έδρες.

  2.-  Ο Δημοτικός Εκλογικός Συνδυασμός με την επωνυμία « Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων», συγκέντρωσε στις εκλογές της 26/5/2019 ποσοστό  26.64 % και 6 έδρες.

  Εν όψει αυτών,  οι δύο συνδυασμοί θα προχωρήσουμε σε συνεργασία εν όψει των επερχόμενων επαναληπτικών εκλογών της 2/6/2019. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Σεπτεμβρίου 2019, και με τον όρο της εκλογής του πρώτου από εμάς, 

Θα υπάρξει συνεργασία με τους κάτωθι όρους και συμφωνίες και τα κάτωθι αμοιβαίως αποδεκτά:

  1.- Σε όλα τα Όργανα, Επιτροπές, Αξιώματα της Νέας Δημοτικής Αρχής, που θα υφίστανται με την ανάληψη των καθηκόντων της, ή που θα προκύψουν στο μέλλον, οι θέσεις θα καταλαμβάνονται από μέλη και των δύο συνδυασμών, ισομερώς και ισότιμα. Επίσης ισότιμα και εναλλάξ θα γίνεται και η εκπροσώπηση σε συνέδρια, επιτροπές, ΤΕΔΚ, ΚΕΔΕ, εκθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό κλπ. Να σημειωθεί τέλος ότι οι θέσεις της αντιδημαρχίας, θα καταλαμβάνονται κυλιόμενα, δηλαδή τις θέσεις της αντιδημαρχίας που θα έχει την πρώτη διετία ο ένας συνδυασμός, θα αναλάβει την δεύτερη διετία ο άλλος συνδυασμός.  Ρητώς συμφωνείται ότι όλοι οι αντιδήμαρχοι θα είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού και ενεργοί στις θέσεις τους.

  2.- Οι επικεφαλείς των συνδυασμών και μόνο αυτοί, θα υποδεικνύουν τα άτομα από την ομάδα τους,  που θα καταλάβουν τις ανωτέρω θεσμικές θέσεις. Ο επικεφαλής ή οι σύμβουλοι της μιας ομάδας δεν θα επεμβαίνουν ποτέ στα εσωτερικά της άλλης ομάδας, αλλά και επίσης δεν θα μπορούν να βάλουν βέτο στα πρόσωπα που προτείνει η άλλη ομάδα. Εξυπακούεται όμως ότι αν κάποιος σύμβουλος διαταράσσει την λειτουργία της ομάδας, θα πρέπει ο επικεφαλής του να τον επαναφέρει στην τάξη. 

3.-  Εξυπακούεται  ότι η κατανομή των δημοτικών πόρων και εσόδων θα γίνεται ισομερώς και αναλογικά σε όλες τις δημοτικές ενότητες. 

 Αυτά συμφώνησαν τα συμβαλλόμενα μέρη και σε περίπτωση μη τήρησής τους, η συνεργαζόμενη δημοτική ομάδα, με την επωνυμία   Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων», διατηρεί το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αζημίως και να ανεξαρτητοποιηθεί από την άλλη ομάδα, καθορίζοντας αυτόνομα την πορεία της. 

Αυτά έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά και από τους δύο συνδυασμούς και σε πίστωσή τους υπογράφονται και επικυρώνονται.

Οι επικεφαλείς των συνδυασμών

1.- Αλέξανδρος Καρδαμπίκης

2.- Χρυσούλα Σουλιώτη

Οι παρόντες –εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι

1.-  Παναγιώτης Ζαχαράκης 

2.- Γρηγόριος Παπαθανάσης

3.- Χρήστος Δημητρόπουλος 

4.- Βασίλειος Κολοκώτσιος 

 

 

24 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Φραγκιστιανος κ Απεραντιωτης Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 18:36 δημοσιεύθηκε από Φραγκιστιανος κ Απεραντιωτης

  Χρυσουλα μην ακούς κανένα θα απογοήτευες τους ψηφοφόρους αν στήριζες αυτούς που πρέπει να φύγουν ..Αλλαγή σελίδας πάμε μπροστά !!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Κωνσταντίνος Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 01:08 δημοσιεύθηκε από Κωνσταντίνος

  ΑΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΣ ΠΑΛΙ,όπου πας τα διαλύσεις όλα ........16 ψήφοι άντε γεια

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μαρια Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 01:01 δημοσιεύθηκε από Μαρια

  Χρυσά μας προδώσεις,τώρα θα μας βρεις αντίθετους.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δήμος Φραγκίστας !! Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 00:48 δημοσιεύθηκε από Δήμος Φραγκίστας !!

  Καλά έκανε έπραξε σωστά καινουρια άτομα με ιδέες τους είδαμε κ αυτούς που είναι τώρα ...Αλλαγή σελίδας για το Δήμο νιώθω υπερήφανος για τη συνεργασία αυτή κ χαρούμενος !!!Εμπειρα άτομα κ από τις δυο πλευρές !!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Άγγελος απέραντιος Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 00:22 δημοσιεύθηκε από Άγγελος απέραντιος

  Αν καταλάβετε εγκαίρως τι παιχνίδι σας έχουν παίξει πίσω από την πλάτη σας η κυρία σουλιώτη Δεν θα πάρουν ούτε 10 τοιςεκατο

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου θωμας απεραντιος Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 20:58 δημοσιεύθηκε από θωμας απεραντιος

  Ξεφτιλίσατε τους ίδιους τους συνυποψηφίους σας .....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιαννα Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 20:56 δημοσιεύθηκε από Γιαννα

  Δεν θελω να ξανά ακούσω για σουλιωτη,κρίμα που σε ψηφησαμε,πρώτη και τελευταία.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μενιος Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 20:22 δημοσιεύθηκε από Μενιος

  ...,λυπαμε που σας ψιφησα.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Απορημένος Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 13:21 δημοσιεύθηκε από Απορημένος

  Μπερδεύτηκα.. ο Αλέξης λέει ότι πάει με την Σουλιώτη γιατί ο Μπάμπαλης δεν θέλει να συνεργαστεί με κανένα. Αλλά η Σουλιώτη λέει ότι ο Μπάμπαλης την πήρε τηλέφωνο την Τρίτη.. Παιδιά συνεννοηθείτε πρώτα και μετά βγάλτε ανακοινώσεις γιατί ρεζιλευεστε

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ντίνα φραγκιστα Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 03:56 δημοσιεύθηκε από Ντίνα φραγκιστα

  ..... για ένα ψωρομισθο του προέδρου δημοτικού συμβουλίου,ποσό έπεσες στα μάτια μας βρε χρυσά,κρίμα που σε ψηφησαμε.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δεν είμαι εργολάβος Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 02:10 δημοσιεύθηκε από Δεν είμαι εργολάβος

  Σας πειράζει η διαφάνεια? Αυτό θέλουμε νομίζω, το πρόβλημα σάς είναι ότι έγινε μια καθαρή και πάνω στο τραπέζι συμφωνία. Ενώ τόσο καιρό που βλέπουμε βαλίτσες με ωραίες κυρίες να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια, σπατάλες χωρίς να ενημερωθούν οι πολίτες, ανθρώπους που δεν είχαν να φάνε και δίνουν φακελάκι για έναν ψήφο, αναθέσεις σε συγκεκριμένους εργολάβους, λεφτά προκαταβολικά για έργο που θα παραδοθεί στο μέλλον ( τουριστική προβολή 25.000) και πόσα ακόμη πού πρέπει να γράφω ένα μήνα.... Αυτά είναι καθαρές συμφωνίες? Αγαπητοί μου μια επιλογή έχετε την Κυριακή, σκεφτείτε και πράξτε.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 23:53 δημοσιεύθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ

  Μπραβο χρυσουλα καλα εκανες.... Ολοι σε στηριζουμε....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΑΜΠΡΟΣ Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 23:37 δημοσιεύθηκε από ΛΑΜΠΡΟΣ

  Και γιατί δεν κατέβαιναν απο την αρχη με εναν συνδυασμό? Ρεεεεε μας δουλεύουν? Αν αυτό δεν είναι αλισβερίσι και συνδιαλλαγή τότε ποιό είναι? Νόμιμα πράγματα και με υπογραφές. Τελικά μαλλον ζούμε σε αλλη χώρα. Ωρέ Σαρακατσαναιοιοιοιοι να πατε να ψηφίσετε ούλοι. Βλέπω οτι θα εξαφανιστούν και αυτοί που πανε στα χωριά. Και γιατι κύριε καρδαμπικη και κυρια Σουλιώτη δεν κάνατε απο την αρχή εναν συνδυασμό για να μην κουβαλάτε και τον κοσμο αδικα στα χωριά? Και να είχατε εκλεγεί σίγουρα?

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Κωστας ραπτοπουλο Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 16:44 δημοσιεύθηκε από Κωστας ραπτοπουλο

  Τον πιο τεράστιο λάθος που έχει γίνει ποτέ στην πολιτική σκηνή ιδιωτικό συμφωνητικό η ξεφτίλα του αιώνα ο κόσμος επαναστατήσε!!0

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Φραγκιστιανος Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 11:41 δημοσιεύθηκε από Φραγκιστιανος

  Μπράβο Χρυσουλα συνεργασία κ αλλαγή σελίδας έκανες αυτό που έπρεπε σε στηρίζουμε κανονικά αν έκανες το λάθος κ στήριζες την τορινη δημοτική αρχή θα μας απογοήτευες!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ευη Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 11:16 δημοσιεύθηκε από ευη

  ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μαρια Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 08:58 δημοσιεύθηκε από Μαρια

  Μετά την τελείως αποτυχημένη προσπάθεια της σουλιωτη στις εκλογές ,τώρα ερχετε και η συντριβή.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δημητρης τοπολιανα Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 08:56 δημοσιεύθηκε από Δημητρης τοπολιανα

  Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος από την συμφωνία των Σουλιωτών Δημητρόπουλεων,κρίμα που σας πιστέψαμε,............ εσεις,παραδοθήκατε ανεφ όρων.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Αθανασία φ Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 23:45 δημοσιεύθηκε από Αθανασία φ

  Ο κόσμος δεν δίνει λευκές επιταγές για συναλλαγές,ντροπή.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Πανος Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 23:39 δημοσιεύθηκε από Πανος

  Έκανες τεράστιο λάθος κυρία σουλιωτη,ο κόσμος που σε στήριξε δεν κατευθύνετε με συμφωνητικά.Εκανες μεγάλη γκάφα.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Karaviddi Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 23:35 δημοσιεύθηκε από Karaviddi

  Πάνε για 65%...ίσως ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για τον τόπο μας ..διαφάνεια και δουλεια...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΒΑΣΩ Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 23:21 δημοσιεύθηκε από ΒΑΣΩ

  ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μαρια Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 22:40 δημοσιεύθηκε από Μαρια

  Κρίμα που σε πιστέψαμε χρυσα.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Βασίλης Γ Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 22:21 δημοσιεύθηκε από Βασίλης Γ

  Ναι και βάλατε τον δημητροπουλο για 4χρονια αντιδήμαρχο και όλοι οι άλλοι στην απ έξω,εγώ κυρία σουλιωτη και όλη μου η οικογένεια δεν έχει άλλο ψήφο την επόμενη Κυριακή.Νιωθω αηδία.

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message