Ισχυρό μήνυμα νίκης έδωσε ο Δήμαρχος Αγράφων Θ.Μπαμπαλής από το Κερασοχώρι(Φώτο&Βίντεο)

12 Μαϊ. 2019 / 09:21 13 Μαϊ. 2019 / 03:37 (upd)

Μπαμπαλής:"Iσχυρή εντολή για έναν πανίσχυρο δήμο Αγράφων"

Ενόψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου, έγινε σήμερα στο Κερασοχώρι  η παρουσίαση του συνδυασμού «Ανανέωση Προοπτική» με επικεφαλή τον δήμαρχο Αγράφων και εκ νέου υποψήφιο Θεόδωρο Μπαμπαλή  , παρουσία πλήθος κόσμου  οι οποίοι έστειλαν σαφές μήνυμα νίκης και υπεροχής.

Με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται στην πλατεία του Κερασοχωρίου και  μέσα σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων, που αποτελούν το ψηφοδέλτιο Νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Αγράφων.

Ο κ. Μπαμπαλής , στην ομιλία του ανέλυσε όλα όσα έχει πετύχει η Δημοτική αρχή τα 5 χρόνια που βρίσκετε στην διακυβέρνηση του Δήμου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και όλα αυτά που έχει εξασφαλίσει για τον δήμο Αγράφων.

Επίσης ο δήμαρχος Αγράφων κάλεσε τους Αγραφιώτες  να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να δώσουν την νίκη στην «Ανανέωση Προοπτική» κάνοντας λόγο για «καθαρή και ισχυρή εντολή « και «αυτοδύναμη δημοτική αρχή», ώστε να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014 τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι «τα Άγραφα  δεν πρέπει να κάνουν  βήματα προς τα πίσω».

Τελειώνοντας ο κ.Μπαμπαλή ανέφερε ότι.. «Μαζί Συνεχίζουμε γιατί έχουμε την εμπειρία και την γνώση» ζητώντας από τον Αγραφιώτικο λαό «ισχυρή εντολή για έναν πανίσχυρο δήμο Αγράφων»

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Αριστείδης Τασιός,η Περιφερεική σύμβουλος κ.Κατερίνα Καλαντζή,υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι , παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης.

Ολόκληρη η ομιλία του δημάρχου Αγράφων

Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητοί Αγραφιώτες, Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τη μεγάλη χαρά που μου δίνετε σήμερα. Σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε κοντά μου, σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε  κοντά μας, σας ευχαριστώ που βρισκόμαστε  όλοι εμείς εδώ σήμερα, στην έδρα του Δήμου μας, στην νέα  εκλογική αναμέτρηση, στην νέα πρόκληση που αντιμετωπίζουμε.

Διανύσαμε μαζί  τον ανηφορικό δρόμο της πενταετίας  που πέρασε. Δεν θα σας πώ για τις δυσκολίες που βρήκαμε , δεν θα σας πώ  σήμερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Απλά, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε η θητεία μας,  ήταν  έως τώρα μια θητεία πολύ δύσκολη από κάθε άποψη. Έγινε τεράστια προσπάθεια – υπεράνθρωπη θα τη χαρακτήριζα – από όλους μας  ώστε  να μπει σε λειτουργία , να στηθεί μια υπηρεσία κανονικότητας  και να μπορέσει ο Δήμος μας να ανταπεξέλθει ακόμα και σε στοιχειώδη πράγματα προσφοράς στους δημότες , στους κατοίκους των Αγράφων, στους συμπατριώτες μας. 

Χρωστάω και χρωστάμε,   ευγνωμοσύνη σε αιρετούς και εργαζόμενους στο Δήμο, χρωστάω και χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς,  που εργάστηκαν με όλες τους τις γνώσεις και δυνάμεις  για να καταφέρουμε σήμερα να είμαστε πανέτοιμοι, να είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την νέα τετραετία που ανοίγεται μπροστά μας. Σήμερα από εδώ τους ευγνωμονώ , τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ πολύ όλους

Φίλες και φίλοι, σας διαβεβαιώνω ότι  τα Άγραφα, ο Δήμος Αγράφων, ο Δήμος μας, μπήκε στο Χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά από επίπονη και σκληρή δουλειά.  Σας δηλώνω με περίσσια σιγουριά ότι θα οδηγήσουμε το Δήμο μας πολύ πιο ψηλά,  έχουμε την αρματωσιά και εμπειρία των ήδη δοκιμασμένων στελεχών μας σε δημοτικό και κοινοτικό επίπεδο,   έχουμε τον  ενθουσιασμό  και τη γνώση των ανδρών και γυναικών  που είναι υποψήφιοι  μαζί μας για πρώτη φορά, έχουμε την ορμή, τη φρεσκάδα και τις  καινοτόμες ιδέες,  των νέων παιδιών που μας πλαισιώνουν, που στρατεύτηκαν μαζί μας. Τους ευχαριστώ πολύ, τους ευχαριστούμε πολύ και είμαστε περήφανοι που είναι, που είσαστε μαζί μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Γνωρίζουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στους Δημότες μας, στους κατοίκους των Αγράφων, σε όλους τους Αγραφιώτες, σε όλους  εσάς περισσότερη σιγουριά, περισσότερη φροντίδα, καλλίτερη ποιότητα ζωής, καλλίτερο αύριο για τη ζωή μας , για τα παιδιά μας , για την εργασία μας , για τον πολιτισμό μας για την  Ιστορία μας, για την παράδοσή μας. ΜΑΖΙ Κάναμε πράξη την ανανέωση. ΜΑΖΙ συνεχίζουμε για πιο ελπιδοφόρα προοπτική.

Φίλες και φίλοι, πριν από  5  χρόνια περίπου, ξεκινώντας την προεκλογική μας προσπάθεια για τις δημοτικές εκλογές που έγιναν στις 18 του Μάη το 2014, είχαμε υποβάλλει στους πολίτες του Δήμου Αγράφων, έναν Προγραμματισμό με ορίζοντα δεκαετίας.  Αυτό το Πρόγραμμα κέρδισε την εμπιστοσύνη των Αγραφιωτών  και αρχίσαμε τον αγώνα μας την 1η Σεπτέμβρη, του ίδιου χρόνου . Υλοποιήθηκε κατά ένα  ποσοστό και αυτό οφείλετε σε όλους εσάς, δημότες και  αιρετούς δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς προέδρους κοινοτήτων, υπαλλήλους και εργαζομένους του Δήμου μας. Τα βγάλαμε πέρα με τη συνεργασία όλων σας. Τα βγάλαμε πέρα   στις καταστροφικές πλημμύρες του 2015, τα βγάλαμε πέρα με τη σωρεία των δικαστικών και άλλων εκκρεμοτήτων που κληρονομήσαμε ,  με την έλλειψη ιατρών στα Ιατρεία , με την έλλειψη  Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο μας , με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και κατά συνέπεια και το Δήμο μας και με πολλά άλλα και μεγάλα προβλήματα.

Γνωρίζουμε και μπορούμε αγαπητοί φίλοι , ΜΑΖΙ συνεχίζουμε , ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε.  ΜΑΖΙ  συνεχίζουμε να  επιλύσουμε χρονίζοντα προβλήματα. ΜΑΖΙ   εμπλουτίσαμε και ανανεώσαμε  το πρόγραμμά μας, πρόγραμμα ΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ   που σε λίγες μέρες θα είναι στα χέρια της κάθε Αγραφιώτισσας και κάθε Αγραφιώτη.

Σε καθημερινή βάση είμαστε κοντά σας και από τις συνελεύσεις που κάναμε σε κάθε χωριό, σε κάθε κοινότητα,   θέσαμε νέες στοχεύσεις για την κοινωνική και  οικονομική ανάπτυξη των Αγράφων,   την   διοικητική ολοκλήρωση,  για τη βελτίωση των προσφερόμενων Υπηρεσιών στους δημότες μας , για το αύριο του Δήμου μας και των κατοίκων του. Για το δικό μας αύριο. 

Φίλες και φίλοι,  σας διαβεβαιώνω ότι  όλα αυτά θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και στο συντομότερο  δυνατό χρονικό διάστημα και  επίσης σας διαβεβαιώνω ότι  θα ενημερώνονται με ακρίβεια και συχνότερα οι δημότες  μας για τη υλοποίηση των δράσεων και των νέων στοχεύσεων, όπως κάναμε και την πενταετία που πέρασε.

Από τώρα και στο εξής θα αναδειχτεί και θα φανεί η δουλειά που κάναμε αυτά τα 5 χρόνια σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Σε αυτή τη νέα τετραετία θα δείτε τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλαμε, του σχεδιασμού, του προγραμματισμού και της οργάνωσης που έγινε στο Δήμο Αγράφων και θέλουμε να σας το αποδείξουμε. 

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συμπατριώτες, συνδημότες και συνεργάτες , Αγραφιώτισσες και Αγραφιώτες:

Εμείς  που είμαστε εδώ σήμερα, ανανεωμένοι, ενισχυμένοι πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί,   ΜΑΖΙ συνεχίζουμε γιατί και γνωρίζουμε και μπορούμε. Και το πιστεύουμε και το θέλουμε.  ΜΑΖΙ συνεχίζουμε για την καινούργια νίκη, για την νέα προσπάθεια για την ακόμα μεγαλύτερη ανανέωση και προοπτική. Σας παρακαλώ πολύ να προσπαθήσουμε περισσότερο όλοι μαζί τις λίγες μέρες που απομένουν,  να στείλουμε  το μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά του Δήμου μας , σε κάθε χωριό σε κάθε συνοικισμό , σε κάθε Αγραφιώτισσα και  Αγραφιώτη. Δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε το  έργο μας , το Δήμο που με τόσο κόπο βάλαμε στις ράγες της κανονικότητας να διαλυθεί από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει  Αυτοδιοίκηση και δημοτικό έργο. Που δεν γνωρίζουν το Δήμο Αγράφων , τις ιδιαιτερότητες,  τα προβλήματα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας

Δώσαμε τον καλλίτερο εαυτό μας για το Δήμο Αγράφων. Κάναμε κατάθεση ψυχής.  Δεν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, θέλουμε καθαρή εντολή και πρέπει να έχουμε αυτοδύναμη Δημοτική αρχή ώστε να υπάρχει ισχυρός Δήμος. Με τον Συνδυασμό μας  και το πρόγραμμά μας,  σας καταθέτουμε το απόσταγμα της γνώσης και της εμπειρίας που αποκτήσαμε αυτά τα  χρόνια, σας καταθέτουμε την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες, τον προγραμματισμό ,  το σχεδιασμό, την οργάνωση και την αποδεδειγμένη δυνατότητα  υλοποίησης. Μαζί με τις αποδεδειγμένες σταθερές αξίας και την εγγύηση της δουλειάς, με τη δική σας παρουσία , τη συμμετοχή  και τη στήριξή σας , ΖΗΤΑΜΕ την επιβεβαίωση και την υπογραφή του αποτελέσματος, την υπογραφή της νίκης , νίκη που θα φέρνει τη δικιά σας υπογραφή.  

Φίλες και φίλοι :

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΑΗ.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΓΡΑΦΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ. 

ΕΧΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ . 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,  ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Η «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» ΘΑ EINAI ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ.   ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.  ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ.

ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ,  ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ,  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ , ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Δελτίο Τύπου

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message