Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Θ.Μπαμπαλή-Προτάσεις για το πρόγραμμα του συνδυασμού 2019-23

16 Απρ. 2019 / 01:46 16 Απρ. 2019 / 01:53 (upd)

Ανακοίνωση συνδυασμού "Ανανέωση Προοπτική" 

Δυο ακόμα νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμμετέχουν στον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική » για τον Δήμο Αγράφων  και τον Θεόδωρο Μπαμπαλή, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για τους κυρίους , Αθανάσιο Χύτη του Κων/νου απο τα Κέδρα  και τον Ανδρέα Τσιτσάνη του Γεωργίου απο το Ραπτόπουλο.Και οι δύο θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Δημοτική Ενότητα  Ασπροποτάμου.

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής σε δήλωσή του τόνισε: 

Νέα, ικανά, έντιμα, ορεξάτα στελέχη, πλαισιώνουν συνεχώς την "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", τη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα μας,που με την εμπιστοσύνη των Αγραφιωτών θα συνεχίσει το έργο της και την ερχόμενη θητεία και μάλιστα με καθαρή εντολή που θα λάβει από την πρώτη Κυριακή.

Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός, ότι νέοι άνθρωποι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά και οφείλουμε να τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι χαρά μας να τους έχουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για τον δήμο Αγράφων!Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια!

Συγκεντρώνει προτάσεις  για το πρόγραμμα του συνδυασμού 2019-23

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες του διαδικτύου δίνουμε την δυνατότητα σε κάθε πολίτη των Αγράφων, μπαίνοντας στον ιστότοπο μας https://apagrafa.blogspot.com/ και μέσω της φόρμας επικοινωνίας (στο κάτω αριστερό μέρος) να καταθέσει τις δικές του προτάσεις και απόψεις για να φτιάξουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού μας "Ανανέωση Προοπτική"για την τετραετία 2019-2023.

Οι θεματικοί άξονες που μπορείτε να στέλνετε προτάσεις είναι ..Αναπλάσεις-Τουρισμός-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Διακυβέρνηση-Οικονομία.Κάθε πρόταση που θα υποβληθεί θα μελετηθεί και αν είναι εφικτή θα ενταχθεί και αυτή στο αναλυτικό μας πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.Ένα πρόγραμμα οραματικό, με καινοτόμες ιδέες και με στόχους την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αγραφιωτών.

Γίνετε και εσείς μέρος ,για άλλη μια φορά ,της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε,με σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα, συνεργασία και προγραμματισμό.#programma2019_23 #agrafa #oloi_mazi

ΔΤ

 

 

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message