Απάντηση Δημάρχου Aγράφων στην ανεξαρτητοποίηση Παπαθανάση

08 Μαϊ. 2018 / 12:38 08 Μαϊ. 2018 / 01:54 (upd)

Επιστολή-απάντηση μας απέστειλε ο δήμαρχος Αγράφων κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής  στα όσα ανέφερε χθες στην παραίτησή του στο δημοτικό συμβούλιο  ο ανεξάρτητος πλέον σύμβουλος Γρηγόρης Παπαθανάσης.

Η επιστολή -αυτούσια- είναι η ακόλουθη:

Με αφορμή την επιστολή παραίτησης – ανεξαρτητοποίησης του κ. Παπαθανάση Γρηγόρη προς τον πρόεδρο και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αγράφων, όπως αυτή αναγνώστηκε από τον ίδιο, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου, την 7η Μαΐου 2018, και χωρίς να υποβληθεί προηγουμένως στον Δήμαρχο Αγράφων, όπως προβλέπεται, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: 

1. Ο κ. Παπαθανάσης θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι  παραίτηση του Αντιδημάρχου υποβάλλεται εγγράφως στον Δήμαρχο (άρθρο 54 παρ. 3 και 4 Δ.Κ.) και όχι στον πρόεδρο, τους δημοτικούς συμβούλους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, διότι στη θέση του αντιδημάρχου ορίσθηκε με απόφαση δημάρχου και εκεί όφειλε να υποβάλει την παραίτηση του.

2. Μέχρι τώρα (χθες, Δευτέρα 7/5), ουδέποτε ο κ. Παπαθανάσης, θυμάμαι να διαφώνησε και να καταψήφισε σε κάποιο θέμα, από όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας μας και τα οποία θέματα, καθώς και ανάλογες αποφάσεις, ήταν σίγουρα περισσότερα από (1.000) χίλια. Εξάλλου υπάρχουν τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων του δημοτικού μας συμβουλίου για κάθε πιθανή αμφισβήτηση. 

3. Ουδέποτε μέχρι χθες, στις συζητήσεις και στις συσκέψεις μας, εξέφρασε διαφωνία, διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια, είτε ως δημοτικός σύμβουλος, είτε ως αντιδήμαρχος, κατά την 15μηνη περίπου θητεία του παρά μόνο λίγες μέρες πριν την συμφωνηθείσα λήξη αυτής. 

4. Επέλεξε, όπως και ο προκάτοχός του στην Δημοτική Ενότητα Απεραντίων, να…… διαφωνήσει λίγες μέρες πριν ολοκληρώσει την έμμισθη θητεία του ως αντιδήμαρχος. 

5. Σε ότι αφορά την «παντελή απουσία του δημάρχου από τους Δημότες μας», όπως αναφέρει στην επιστολή του, ακόμα και οι πέτρες του Δήμου Αγράφων ξέρουν για την παρουσία, την προσπάθεια και τη δουλειά του Δημάρχου σε ολόκληρο το Δήμο και το Δημαρχείο. Εκτός κι αν με την αναφορά του αυτή εννοεί το καφενείο, διότι εκεί ο δήμαρχος πράγματι δεν έχει μεγάλη παρουσία, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στα θέματα του Δήμου. 

6. Για τη «Γραμμή Δημότη» να επισημάνω ότι μετά την επιτυχημένη πρώτη εφαρμογή της, ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη συνέχιση της για ένα ακόμη έτος. 

7.Το ότι η ευθύνη των υποθέσεων του Δήμου Αγράφων επιμερίζεται κυρίως σε 4-5 άτομα είναι γεγονός. Διότι τόσες είναι οι θέσεις των αντιδημάρχων του Δήμου μας και είναι αυτοί που επωμίζονται το βάρος της εκτέλεσης (ως εκτελεστική επιτροπή) και της υλοποίησης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και της διεκπεραίωσης όλων των υποθέσεων της καθημερινότητας. Μία από αυτές τις θέσεις είχε εμπιστευτεί ο Δήμαρχος και στον κ. Παπαθανάση, ο οποίος θυμήθηκε τώρα και πριν τη λήξη της θητείας του ως Αντιδήμαρχος να κρίνει το μοντέλο διοίκησης που ο ίδιος υπηρέτησε τους τελευταίους 15 μήνες χωρίς να έχει διατυπώσει μέχρι σήμερα την παραμικρή κριτική και χωρίς να έχει καταψηφίσει καμμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Προφανώς ο ίδιος συνέδεσε την προσφορά στον Δήμο με την έμμισθη θέση που κατείχε και καλό θα ήταν να μην κρίνει όψιμα εξ ιδίων τα αλλότρια. 

8. Η αναφορά του για «σχέδιο εκκαθάρισης στελεχών» 

- Όντως υπάρχει σχέδιο, όχι όμως εκκαθάρισης, αλλά διάλυσης και καταστροφής του Δήμου Αγράφων, το οποίο μπήκε σε εφαρμογή από το 2011 με την έναρξη της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. (2011-2014 όπου όλοι γνωρίζουν τι έγινε την προηγούμενη δημοτική περίοδο)

- Είναι το ίδιο σχέδιο που συνεχίζεται και τώρα να εφαρμόζεται, υποκινούμενο πάντα από τα ίδια γνωστά σε όλους πρόσωπα, με τον ίδιο σκοπό και τρόπο. 

- Είναι οι ίδιοι που διέλυσαν το Δήμο Αγράφων και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αυτοί που και τώρα προσπαθούν να το ξανακάνουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. 

- Είναι αυτοί που σχεδιάζουν, συντονίζουν, λασπολογούν, ψευδολογούν, κατηγορούν αβίαστα, αποσυντονίζουν με κάθε δόλιο τρόπο και μέσο συνεχώς. 

- Είναι αυτοί που δελεάζουν δήθεν όσους δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα να ικανοποιήσουν προσωπικές επιθυμίες, οφίτσια, φιλοδοξίες και στόχους με σκοπό να παρασύρουν όσους μπορούν.

- Πρόκειται για αυτούς, που όχι μόνο δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα στον τόπο, όταν κατείχαν θέσεις ευθύνης, αλλά ωφελήθηκαν τα μέγιστα και δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν, ότι οι Αγραφιώτες τους έχουν γυρίσει την πλάτη δια παντός. 

- Είναι σαφές, ότι την προσφορά του καθενός στον τόπο, θα την κρίνει ο Αγραφιώτικος λαός. 

 

25 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου βινιανη Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 00:48 δημοσιεύθηκε από βινιανη

  φίλοι μου επειδή μας κούρασε πολύ αυτή η ιστορία της hope genes ζητήσαμε δύο τρεις από ένα φίλο να δει τι είναι αυτή τελικά αυτή η εταιρεία..αυτή λεει στέλνει σε όλους τους δήμους τους ορεινούς και στα νησιά ένα έγγραφο κι τους ζητάει αν θέλουν να τους βάλει στο πρόγραμμα της ... ποιός Παπαθανασης και ποιός μπαμπαλη και ποιός δεν ξέρω άλλος μας λέτε ότι το φέρε στα άγραφα..έλεος ποιά με την παραπληροφορηση ...το στειλαν το συζήτησαν και είπαν ναι στο δημοτικό συμβούλιο τώρα αν το εισηγήθηκε ο παπαθανασης αφού είναι αρμοδιότητα του ε τι να κάνε δηλαδή τα έργα που εισηγείται ο τσάμης αυτός τα φτιάχνει η τα οικονομικά ο Τάκης η τα φτιάχνουν οι υπάλληλοι ??? τωρα για ρην παραίτηση αφού όλοι το ξέραμε από καιρό ότι ο μικρός πάει αλλού και έτσι έπρεπε να κάνει τι ψάχνει και ο μπαμπαλης να βρει τους λόγους άλλωστε ο παπαθανασης τον στήριξε και αυτός τον ανταμοιψε με το ανρθδημαρχιλικι όπως και τον κατσιαδα έτσι γίνονται αυτά

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Λημερι Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 00:45 δημοσιεύθηκε από Λημερι

  Άραγε ο Δήμαρχος θα βγει να απαντήσει η περιμένει να του δώσει "σκονάκι" ο Τατσης για να δώσει συνέντευξη τύπου χαχαχαχαχα!!Τελικα ποσό .............................μας βγήκε,τώρα θυμήθηκα όταν είχε παραιτηθεί και ο κατσιαδας του είχε ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ποσό δικιο είχε ,αλλα τότε δεν είχε απαντήσει σε εφημερίδες για τις προσβολές τώρα τι εγινε ;ειναι λίγα τα κουκιά που του απέμειναν η φοβάται περισσότερο τον "μικρό"!!Γιατι η στάση του δείχνει ακριβώς το αντίθετο από όσα λέει και κάνει!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γρανιτσα Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 21:45 δημοσιεύθηκε από Γρανιτσα

  Παντως εχθες στν ποταμια στο πανηγυρι ειχαμε τα αποκαλυπτηρια .πως βγηκε Δημαρχος Ο Μπαμπαλης με τν βοηθεια του Τατση!!χαμος χωρος .σαμπανιες ολοι αγκαλια με τν Τατση.Κυριοι σας καταλαβε ο αγραφιωτικος λαος!!Η δικαιωση ερχεται Δημαρχος Δημητροπουλος!!Υ.Σ.Αλεξης Καρδαμπικης τ εχεις ν πεις σε αδειασε ο Τατσης πριν καλα καλα κανει κινησει.εφυγε πηγε στο Μπαμπαλη.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Αν.φραγκιστα Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 12:24 δημοσιεύθηκε από Αν.φραγκιστα

  Για εσάς που γράφετε ότι τελειωνε από αντιδήμαρχος σε 20 μέρες θα έπρεπε να ξέρετε ότι η θητεία του μετά τις επόμενες εκλογές που θα γινόυν αργότερα από ότι ήταν προκαθορισμένες η θητεία θα έληγε τέλος Αυγούστου,όσο για το έργο είναι αυτός που έφερε το πρόγραμμα HOPE GENNESIS που αφορά όλους του δημότες Αγράφων κ όλες τις γυναίκες ,κ οποίος δεν ξέρει τι είναι ας ρωτήσει τον δήμαρχο γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος όπως κάνει με αλλά θέματα με δελτίο τύπου σε ηλεκτρονικα μέσα κ εφημερίδες,αν και τώρα πιστεύω θα το κάνει γιατί είναι πολοι οι επικριτές στου κ πιστεύω θα το βαπτίσει και δικό του για να καρπωθεί τα μικροπολιτικα οφέλη όπως πιστεύει αλλά ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια και ότι αυτή η ενέργεια είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή η δημοτική αρχή και η προηγούμενη τουλάχιστον αφού ταυτίστηκαν πλέον!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Παπαδιάς Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 11:08 δημοσιεύθηκε από Γιώργος Παπαδιάς

  Διαβάζοντας τα σχόλια έχω μια απορία ,γιατί κανένας δεν υπογράφει με το όνομα του τι φοβούνται ? γιατί κρύβονται πίσω από ένα ψευδώνυμο ,για εμάς που δεν είμαστε εμπλεκόμενοι για να μην πω διαπλεκόμενοι είναι λίγο δυσνόητα αυτά και δε γνωρίζουμε ποια είναι η αφετηρία η ποια η σκοπιμότητα του καθενός .Λίγο πρόσωπο δε βλάπτει αδέλφια ,δε σας σφάξει ο Μπαμπαλής ή όποιος άλλος !!!!!!!!!!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΛΑΙΚΑΤΟΥΝΑ Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 01:45 δημοσιεύθηκε από ΠΑΛΑΙΚΑΤΟΥΝΑ

  Καλησπέρα πραγματικά με όσα διαβάζω θλίβομαι και στεναχωριέμαι για το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο του δήμου μας.Ειμαι 55 χρόνων και έτυχε να γνωρίσω από κοντά αυτό τον νέο Γρήγορη Παπαθαναση και από την σύντομη κουβέντα μας αλλα και στην πορεία με τις πράξεις του και το ήθος του,πράγμα σπάνιο στην πολιτική αλλα και στον τόπο μας διέκρινες ότι αυτό το παιδί θέλει πολυ να βοηθήσει και να προσφέρει στον τόπο του αλλα μέσα μου έλεγα με ποιον να το κάνει και δυστυχώς δεν διαψεύστηκα ,οι "κηφήνες "οι "βόλεψακιδες " οι "ρουσφετολόγοι"οι "καρεκλοκένταυροι "ειναι ακόμα στην θέση τους και πίνουν με το καλαμάκι το αίμα αλλα και τα οράματα των δημοτών μας που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και έναν δήμο πιο ευέλικτο και φιλικό προς τον πολίτη.Εχω διαβάσει ολα τα σχόλια και πραγματικά δεν βλέπω επιχειρήματα πάρα μόνο λάσπη προς το πρόσωπο του ακόμη και για την δουλειά του,κατηγορίες οι οποίες έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν δηλ." του εξευτελισμού και μηδενισμού "αλλα με την τακτική τους τον δυναμώνουν περισσότερο!! Αλλα και πως να έχουν όταν ο ίδιος ο δήμαρχος δεν έχει αντικρούσει ούτε έναν λόγο παραίτησης του κ.Παπαθαναση κ μάλιστα έτριβα τα μάτια μου όταν ειδα να υπερασπίζεται τον κ.Τατση,δυστυχώς κύριε Μπάμπαλη στην περίπτωση του Παπαθαναση ηττηθήκατε και πολιτικά αλλα και προσωπικά ...βάλατε αυτογκόλ όπως λέμε και με ποδοσφαιρικούς όρους,και με αυτή την δήλωση υπεράσπισης του πρώην δημάρχου νομίζω ότι οι εξελίξεις για εσάς θα ειναι καταιγιστικές ακόμα και να προσπαθήσετε να τα μαζέψετε δεν μαζεύονται!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Απεραντιωτης Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 23:33 δημοσιεύθηκε από Απεραντιωτης

  Φίλε" θείε"Μπαμπαλικε αν εσυ έβλεπες μπροστά σου θα καταλάβαινες ότι στη ζωή δεν μετρώνται ολα με το χρήμα ,υπάρχουν "αξίες και ιδανικά"λέξεις άγνωστες στο δικός σας λεξιλόγιο όπως κ του Δημάρχου, και ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ το έδειξε με την παραίτηση του ότι δεν υπολογίζει τα λεφτά ,αλλα τις αξίες κ τα πιστεύω του για ένα καλύτερο κ πιο δημοκρατικό δήμο....αν και άνεργος όπως λες απάντησες μόνο σου λοιπόν στο αν είσαι χαζός και κοντόφθαλμος!!Οσο για την δουλειά του ίσως αυτός δεν έγλειψε τον θείο για να βολευτεί όπως προφανώς εσυ οι κάποιοι άλλοι!!Επισης για την λέξη αχαριστία εχω απαντήσει κ εχω αναφερθεί ότι τον Μπάμπαλη αν δεν τον είχαν πάρει από το χέρι ο Κατσιαδας και ο Παπαθανασης από το 2011 που ήταν μαζί του κ αυτό το ξεχνάς ούτε συνδυασμό θα έκλεινε ούτε κ κανεις θα τον γνώριζε κ το ευχαριστώ ήταν 1 χρόνο αντιδήμαρχοι τους οποίους οι βαλτοί δικοί του τους πολέμησαν κ αναγκάστηκαν να παραιτηθούν

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου παλιός Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 23:26 δημοσιεύθηκε από παλιός

  θέλει η π..... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει... άμεση η συνέντευξη στον παλμό

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 23:24 δημοσιεύθηκε από ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 22:02 δημοσιεύθηκε από ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ

  ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΘΕΙΟΣ Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 20:39 δημοσιεύθηκε από ΘΕΙΟΣ

  ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΤΗ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ; ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΣΘΟ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Απεραντιωτης Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 19:45 δημοσιεύθηκε από Απεραντιωτης

  Έχει δικιο ο φίλος από την ποτάμια όπως κ ο Ηλίας κ. Συμφωνώ με ολα κ είμαι ο πρώτος που αναφέρθηκε στο αυτογκόλ του δημάρχου με την ταύτιση του με τον Τατση συνένοχοι στο έγκλημα ,γιατί εγινε οικονομικό έγκλημα στον δήμο ,ο ίδιος το διατυμπάνιζε όχι εμείς ,αλλα έπεσε σε ατόπημα ,βλέπεις έχασαν την ψυχραιμία τους χάνοντας ανθρώπους που τους θεωρούσαν δικούς τους ,κ από ότι μαθαίνω έχουν χάσει κ τον ύπνο τους!!!Μηπως αδέρφια Αγραφιωτες ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει κ να κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια μήπως ήρθε η ώρα να ανανεωθεί ο Δήμος σε πρόσωπα κ ιδέες ,μήπως να αφήσουμε στην άκρη τις συναισθηματικές εξαρτήσεις του καθενός σε πρόσωπα όπως (Τατση,Δημητροπουλο,Τσιαμακη)....κ αλλα φαντάσματα του παρελθόντος κ να κοιτάξουμε ποιος "νέος"όχι μόνο στην ηλικία άρα κυρίως στις ιδέες μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για αυτόν τον πολυπαθο Δήμο Αγράφων;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ποταμια!!! Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 15:36 δημοσιεύθηκε από Ποταμια!!!

  Τελικα δημαρχε .εβαλες αυτογκολ !!παραδεχτηκες τελικα ποιος σε εβγαλε Δημαρχο Ο Τατσης!!μαζι με τν Μπαλτα πουλησανε το συνδυασμο του Δημητροπυλου και τν καλυψες σε ολα τα στοιχεια ν παει μεσα και εσυ Δημαρχος.οκ ολοι Αγραφιωτες τ καταλαβαν .βγαλτο στο συνδυασμο τν Τατση!!κανταντια.ευτυχως δικαιωση ερχεται Δημαρχος θ ειναι Δημητροπουλος!!!!και εσυ με στα γνωστα σου λημερια ανεργος !!!!;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Ηλίας Κ. Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 14:40 δημοσιεύθηκε από Ηλίας Κ.

  Εδώ εμφανίζονται σωτήρες του τόπου που θα διεκδικήσουν θέσεις Δημάρχου Βουλευτή που δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο....αν τους αφήσεις Λαμία Αγρίνιο δεν ξέρουν τον δρόμο να ανηφορίσουν και μας πείραξε μια ανεξαρτητοποίηση ενός ενεργού ανθρώπου στον Δήμο.Ειτε λάθος είτε σωστό είναι δικαίωμα του και θα το κρίνει ο κόσμος...Τους Αθηναίους να φοβάστε πατριώτες με τα πολλά τα λόγια και τις γνώσεις!!!Χαλαρώστε λίγο....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Λημερι 1 Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 13:27 δημοσιεύθηκε από Λημερι 1

  Έχει δικιό ο φίλος από Γρανίτσα αλλά το νόμισμα έχει δύο όψεις κ για να γίνω πιο συγκεκριμένος κανείς δεν ορίζει κανεναν,παρά ο κόσμος αυτοί τους έφεραν σε αυτή τη θέση στις πρώτες από όλους και τους ορισαν Αντιδημάρχους και αυτοί που τους αναγκάζουν σε παραίτηση γιατί βλέπουν ότι το πολίτευμα στο δήμο κάποιοι τύπου Μπάμπαλη κ ΣΙΑ θέλουν να το αλλάξουν να γίνει το πολίτευμα του" Μονάρχη κ Ολιγαρχων"....σε ένα χρόνο που θα γίνουν εκλογές πάλι σε αυτές τις θέσεις θα του βάλει ο ψηφοφόρος των Αγράφων γιατί ξέρει να ξεχωρίζει τα "πιτουρα από το αλεύρι" να δω τότε αν θα λένε πάλι ότι έκαναν ρουσφέτια ενώ είχαν παραιτηθεί πριν καν τελειώσει η μικρή θητεία τους από αυτή τη θέση.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Αγραφα Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 10:24 δημοσιεύθηκε από Αγραφα

  Αλήθεια ποσό δικαιωμένοι πρέπει να αισθανόμαστε εμείς οι Αγραφιωτες του χωριού του Αγράφων εννοώ όταν άκουω τον χωριανο μας να στηρίζει Τατση και προεκλογικά έλεγε σε όλους θέλοντας βέβαια την ψήφο μας "θα τον κλείσω μέσα" θα δείτε τι θα πάθουν έχουν κλέψει και τρώνε από τον δήμο ....και τώρα μάλιστα τον στηρίζει λέγοντας ότι τον φάγανε κ αυτόν όπως προσπαθούν να κάνουν το ίδιο κ με εμένα....αλήθεια αυτός τι έκανε δεν ήταν με αυτούς που ήθελαν να τον φάνε ,σε ποια ομάδα ήταν; αλλα ξέχασα τώρα τελείωσαν οι εκλογές πρέπει να φάει κ ο ίδιος από τον δήμο "βράχος ηθικής ο δήμαρχος"μπράβο να τον χαιρόμαστε....τέτοια δημόσια παραδοχή δεν την περίμενα.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΡΑΝΙΤΣΑ Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 08:20 δημοσιεύθηκε από ΓΡΑΝΙΤΣΑ

  TYXAIO ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΗΜΟΥ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΡΑΝΙΤΣΑ Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 08:14 δημοσιεύθηκε από ΓΡΑΝΙΤΣΑ

  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ..ΣΚΟΥΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ..ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΗ.Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Απεραντιωτης Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 23:09 δημοσιεύθηκε από Απεραντιωτης

  Μάλλον ο φίλος με το ψευδώνυμο "ΘΕΙΟΣ πιο πάνω "θέλει βοήθεια ακόμα και να γράψει στοιχειώδης προταση....ας του πουν λοιπόν αυτοί που του υπαγορεύουν να γράψει ποιος είναι ο Παπαθανασης κ τι βιογραφικό έχει και αν ένας απόφοιτος Πανεπιστημίου απο όσο γνωρίζω ότι είναι δεν μπορεί να συντάξει μια παραίτηση .....πραγματικά μερικά πράγματα είναι για γελια....αλλά προφανως η απαντήσεις είναι καθοδηγούμενες από κάποιους διοτι δεν το περίμεναν ότι θα παραιτηθεί κ φοβούνται ότι έπονται κ άλλοι οπότε το μόνο εύκολο είναι να λένε ότι είναι καθοδηγούμενος και να λένε ότι του είπε ο θείος ξεχνώντας ότι τον δήμαρχο τον στήριξε από το 2011 όταν κ ήταν ακόμα αντιπολίτευση ο πατέρας του για να κλείσει συνδυασμό κ εν συνεχεία ο ίδιος μέχρι και σήμερα...αλλά είπαμε η Αχαριστία και ο μηδενισμός εδώ πληρώνονται κ ο Αγραφιωτικος λαός το ξέρει και θα είναι πολύ αυστηρός κριτής!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΘΕΙΟΣ Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 21:01 δημοσιεύθηκε από ΘΕΙΟΣ

  ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ; ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Βαλαώρα Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 20:26 δημοσιεύθηκε από Βαλαώρα

  Δηλαδή ο τόσο ικανός και εργατικός Αντιδήμαρχος (πρότυπο) δεν κατάφερε ούτε την παραίτησή του να κάνει σωστά; Βέβαια αν κρίνω από το έργο του λογικό μου φαίνεται.. Αχρωμος και άοσμος..

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου απεραντιωτης 2 Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 20:11 δημοσιεύθηκε από απεραντιωτης 2

  σωστά τα λες φίλε απεραντιωτη γιατί πρέπει να είσαι νέος να ξέρεις να βγάζεις και μια σελφι στο Συμβούλιο όπως οι νέοι που αναφέρεις Ράπτη και παπαθανασης όσο για το αμερόληπτα τι να πεις χιλιαρικακι δεν χτύπαγε ο παπαθανασης αυτοκίνητο του κουτιού δεν κυκλοφορούσε σε ολα τα πανηγυρια τον έβλεπα και από δουλειά πολυυυ ήρθε η ανάπτυξη στα άγραφα στον τομέα του τόσο που τον έψαχνες με το κερί να τον βρεις στο δήμο όσο για τη Ράπτη δεν ξέρει ούτε τι ψηφίζει η φεγγουλη εκεί ήταν και παραμένει από όσο ξέρω

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Απεραντιωτης Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 16:17 δημοσιεύθηκε από Απεραντιωτης

  Αν από αυτή την δημοτική αρχή παραιτήθηκε και ο Παπαθανασης που προσωπικά γνωρίζω ποσό εργατικός,επίμονος και υπομονετικός ειναι σε ότι κάνει τότε πραγματικά κ Μπάμπαλη δεν ειναι "στραβός ο γιαλός" αλλα εσεις "αρμενιζετε" στραβά και οι λίγοι πλέον που σας έμειναν.Καλο θα ήταν λοιπόν να μην μπαίνετε εμπόδιο σε αυτούς που πραγματικά δουλεύουν αμερόληπτα και χωρίς ανταλλάγματα ποσό μάλλον όταν ειναι νέοι και το δόγμα σας προεκλογικά ήταν "Αννανεωση-προοπτική" καθώς ούτε το ένα είδαμε ούτε το αλλο ...και από τους ελάχιστους "νέους"(Παπαθαναση,Ράπτη,Φεγγουλη) μακάρι να βγω ψεύτης μέχρι τέλος καλοκαιριού δεν βλέπω να μένει κανεις κ γι'αυτο θα φταίτε εσεις κ η πολιτική που ασκείτε στην δήμο δίνοντας χώρο κ θέση σε αυτούς τους πέντε (5)όπως λέτε κ εσεις ότι αποφασίζετε για την κατα εσάς καλή λειτουργία του δήμου .....Ναι αποφασίζετε αλλα πρέπει και να "........Ακούτε".....εσεις κ η ομάδα σας δεν "Ακούτε" .....καλό θα ήταν λοιπόν να κάνετε την αυτοκριτική σας να κοιταχθειτε στον καθρέπτη και τότε σίγουρα θα βρείτε πολλά κοινά με τον προκάτοχος σας του Δήμου Απεραντιων μιας και τώρα τον ενστερνιζεστε και υπερασπίζεστε......πραγματικά κρίμα για τον Αγραφιωτικο λαό!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δαφνουλιωτης.. Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 15:22 δημοσιεύθηκε από Δαφνουλιωτης..

  Τα έργα του τεράστιου Μπακογιάννη κ Κοντογιώργου μαζί με του Μπαμπαλη... έχουν φέρει τεράστια ανάπτυξη στην Δυτική Ευρυτανία.Κοσμος επιστρέφει από τις πόλεις πίσω..οι δρόμοι έγιναν..τα χωριά γέμισαν παιδικές χαρές κ πέτρινα.. ίντερνετ παντού.γιατροι λεωφορεία ΝΕΡΟ...τα πάντα!!Ρε δεν ντρέπεστε που σας πήρε ο πόνος για τον τόπο..Ο Μπαμπαλης έχει μια ευκαιρία να το ανατρέψει αλλά οι άλλοι σαν περάσουν...φτύσιμο!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Άγνωστος χ. Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 13:35 δημοσιεύθηκε από Άγνωστος χ.

  Μόλις ο δήμαρχος Αγράφων παραδέχτηκε ότι ταυτίστηκε κ συνεργάστηκε με τον Τάτση για την εκλογή του με "κοινή -μυστικη συμφωνία" των δυο τους με σκοπό ο ένας να γίνει δήμαρχος κ άλλος να μην πάει φυλακή,αφού με τις πλάτες του κυρίου Μπάμπαλη δεν θα γινόταν "οικονομικός έλεγχος"επί θητείας του κ.Τατση....ο ποιος κ δεν εγινε ποτέ .....κ όπως λέει κ ο σοφός λαός μας "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει τελικά κ φωτιά.....μπράβο στον κ.Παπαθαναση είναι νέος κ έχει όλο το μέλλον μπροστά του....

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message