Μπαμπαλής:"Δεν εκβιάζομαι...Όποιος διαφωνεί παραιτείται"

27 Νοε. 2017 / 09:08 28 Νοε. 2017 / 10:51 (upd)

Το «γάντι» στους "αντάρτες" δημοτικούς συμβούλους που διαφωνούν για το "θεαθήναι" ,πετά ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής .

Συγκεκριμένα στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος απαντώντας στις επικρίσεις του Βαγγέλη Κατσιφού έκανε λόγο για απαράδεκτη και εκ του πονηρού στάση του δημοτικού συμβούλου με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων ενώ κάλεσε όποιον διαφωνεί να ανεξαρτητοποιηθεί ή να παραιτηθεί.

Το ..γάντι πέταξε και στον Θεόδωρο Κατσιάδα απαντώντας στις απειλές του για μηνύσεις όπου τόνισε ότι προσωπικά δεν εκβιάζεται ούτε με απειλές για μηνύσεις και για δικαστήρια ενώ εμμέσως πλην σαφώς κάλεσε τον πρώην Αντιδήμαρχο να παραιτηθεί.

 "Με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Κατσιάδας πριν από λίγο, η τοποθέτησή μου καταγράφηκε στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλω να πω μόνο ότι σε αυτή την αίθουσα είναι ανεπίτρεπτο και προσωπικά δεν εκβιάζομαι ούτε με απειλές για μηνύσεις και για δικαστήρια κ. Κατσιάδα, να πάτε να κάνετε τη δουλειά σας με όποιο τρόπο θέλετε. Όσοι είναι σε αυτή την αίθουσα αλλά και όλοι οι δημότες του Δήμου Αγράφων γνωρίζουν ποια ήταν η παρουσία σας ή η απουσία σας αυτά τα δυόμισι χρόνια της θητείας σας ως αντιδημάρχου. Την αλήθεια λέω και επαυξάνω, είχατε μηδενική συμμετοχή στα τεκταινόμενα του Δήμου Αγράφων κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως αντιδήμαρχος".. τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Και συνέχισε... 

"Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά αυτό που είπε ο κ. Κατσιάδας πριν για τους Δημοτικούς Συμβούλους, εγώ κ. Κατσιάδα δεν είδα κανέναν να ανεξαρτητοποιηθεί ούτε κανέναν να παραιτηθεί, πλην του κ. Ευαγγελοκώστα, που είπατε δεν έχω με το μέρος μου τους Δημοτικούς Συμβούλους πως θα έχω τον κόσμο. Αν εσείς ξέρετε κάποιον που παραιτήθηκε ή ανεξαρτητοποιήθηκε σε αυτή την αίθουσα, να μου το πείτε και εμένα να το μάθω και εγώ. Η μόνη ανεξαρτητοποίηση που έχω είναι του κ. Ευαγγελοκώστα"... 

Μετά απο αυτά όπως καταλαβαίνετε το θερμόμετρο στο δημοτικό συμβούλιο ανέβηκε επικίνδυνα με καταγγελίες ένθεν και ένθεν .

Σύντομα όλη η στιχομυθία στα όσα ακούστηκαν περι Αντιδήμαρχο ..Παγκρατίου,περι διορισμένου δημάρχου,περί ανίκανου Αντιδημάρχου κ.α

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message