Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Πανευρυτανικός Σύλλογος Αιτωλ/νίας

18 Ιαν. 2024 / 10:05 18 Ιαν. 2024 / 10:15 (upd)

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας καλούν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12μμ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αγρινίου.

Θα προηγηθεί η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση των μελών.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "-Πρόσκληση- o Πανευρυτανικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12.00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αγρινίου, επί της οδού Παπαστράτου. Προ της κοπής πίτας και ώρα 11.00 θα γίνει η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για τα μέλη του Συλλόγου μας. Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα! Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Γεν. Γραμματέας ΨΗΛΟΥ ΜΑΡΙΑ o Πρόεδρος ΛΙΟΥΠΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946285058"

Μπορεί να είναι απεικόνιση blueprint και κείμενο

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message