Ευρυτανικοί σύλλογοι κόβουν την πίτα τους

01 Φεβ. 2018 / 12:29 01 Φεβ. 2018 / 01:11 (upd)

Οι ανακοινώσεις πολιτιστικών συλλόγων για προσεχείς εκδηλώσεις συνεχώς θα ανανεώνονται..

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Τροβάτου για το έτος 2018, θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στο μαγαζί του κ. Καραντώνη Γεωργίου στο Σχηματάρι, (το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και πάνω από το σταθμαρχείο των Κ.Τ.Ε.Λ Θήβας). Μέρος της εκδήλωσης θα αποτελέσει η απονομή ευχαριστηρίων στο πρόσωπο του συγχωριανού μας φιλόλογου καθηγητή κ. Σαλαγιάννη Παναγιώτη, για την προσφορά του στα Τροβατιανά δρώμενα.Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου προσκαλεί όλους τους Τροβατιανούς και φίλους, να δώσουμε το παρόν και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος.Με τιμή το Δ. Σ. του Συλλόγου

Σύλλογος Κρικελλιωτών Ευρυτάνων "ο Άγιος Νικόλαος"-Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών ΄΄ ο Άγιος Νικόλαος ΄΄ καλούν τα μέλη και τους φίλους του Κρικέλλου στην ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου μας και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στο γνωστό ξενοδοχείο ΄΄ ΠΑΡΝΩΝ ΄΄ δίπλα απο την Ομόνοια ( Γ΄ Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη ). Σας περιμένουμε όλους αφού η παρουσία σας αποτελεί κινητήρια δύναμη και για το Δ. Σ. να συνεχίσει το έργο της προσφοράς στα κοινά.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Ευρυτανίας καλεί τα μέλη του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.30, στα γραφεία του, Ζαχαρία Παπαντωνίου 1, έναντι Ι.Ν Αγίας Τριάδας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εξωραϊστικός Σύλλογος Βράχας Ευρυτανίας "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος"- Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού (Σταυρός Λαμίας)μαζί με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο της Νέας Βράχας «Η Νέα Βράχα». Η παρουσία σας στο εορταστικό αυτό πρωτοχρονιάτικο αντάμωμα, θα βοηθήσει να γνωριστούμε μεταξύ μας, νέοι και ηλικιωμένοι απανταχού συγχωριανοί μας και να μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε μια ζεστή «καλή χρονιά» για το 2018. Ελάτε να περάσουμε όμορφα.

 Ο Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί τα μέλη, τους χορευτές και τους φίλους του, στην κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 20.00μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου. Θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό, ποτό και χορό! Σας περιμένουμε!

Το ΔΣ της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών σας προσκαλεί στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα γίνει την  ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου  και ώρα 11 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην πλατεία Νικολαϊδη στον Καρέα.Την ίδια μέρα θα διενεργηθούν και οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύλλογος Απεραντίων-Σας ενημερώνουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στα γραφεία του συλλόγου Σωκράτους 26 στην Ομόνοια στον 6ο όροφο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας

 Σύλλογος Ευρυτάνων Ναυπακτίας- Ιδιαίτερη τιμή και χαρά, θα μας δώσει η παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα γίνει στο Σάββατο 27 Ιανουαρίου  2018 και ώρα 20:30 στο κέντρο “COPA-CAMPANA-ΚΤΗΜΑ ΣΙΝΗΣ” στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου.       Θα συμμετέχει τμήμα από τον λαογραφικό πολιτιστικό χορευτικό όμιλο Ναυπακτίας “Ανεμογιάννης”.Ζωντανή μουσική -κέφι - χορός  Πλούσιο φαγητό - βαρελίσιο κρασί -αναψυκτικά   Λαχειοφόρος με αξιόλογα δώρα   Τιμή πρόσκλησης : 18,00€

Ο Σύλλογος Καρπενησιωτών σας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20.30 στην αίθουσα Athens View στο Roof Garden του Κάραβελ. Ελάτε να γλεντήσουμε όλοι μαζί σε ένα πολυτελές περιβάλλον, με απίστευτη θέα και εκλεπτυσμένο μενού.Κόστος: 25 € ανά άτομο Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΔΣ.Μαρία Παπαϊωάννου, τηλ. 6932490093 Δημήτρης Ευαγγελοδήμος τηλ. 6944432428  Γιώργος Κουκούτσης τηλ. 6979912218 Γιάννης Μπομποτσιάρης τηλ. 6944151415 Γιώργος Τριαντογιάννης τηλ. 2108048571 Καίτη Πολύζου τηλ. 2107222248

Το ΚΑΠΗ του δήμου Καρπενησίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την προσεχή Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Το Πανόραμα».Για πληροφορίες: τηλ. 22370-21017

Ο σύλλογος Καριτσιωτων προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στην συγκέντρωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και στην συνεστίαση που θα ακολουθήσει. Η εκδήλωση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 12:30 το μεσημέρι στην ταβέρνα ο ΘΩΜΑΣ στο Περιστέρι στην οδό Λάρνακος 16 στον χώρο που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15€ και περιλαμβάνει φαγητό , κρασί, αναψυκτικά και μπύρες.

Σύλλογος Απανταχού Βαλαωριτών Ευρυτανίας "Ο Βαλαωρίτης"Σας ενημερώνουμε ότι στις 4 Φλεβάρη ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 με 15:00 στα γραφεία του συλλόγου Σωκράτους 26 στην Ομόνοια στο ν 6ο όροφο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου μας.Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας μας!Θα χαρούμε να είστε όλοι εκεί!

Ο Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών, σας προσκαλεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Πάρνων, Χαλκοκονδύλη και Γ' Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα για την κοπή της πίτας μας.Την ίδια ώρα θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την εκλογή του νέου Δ.Σ. αλλά και η βράβευση για πρώτη φορά των φοιτητών που εισήχθησαν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, με καταγωγή από το χωριό μας.

Ο σύλλογος νέων Τριποτάμου, η Τατάρνα, σας προσκαλεί όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8:00 το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Τριποτάμου. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά με δωρεάν ζωντανή μουσική από τα μέλη του συλλόγου και δωρεάν ποτό και φαγητό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βινιανιτών «η Κοίμηση της Θεοτόκου»,σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30 στην Ταβέρνα «Οι Φοίνικες» στο Αιγάλεω.Μετά την κοπή πίτας θα ακολουθήσει φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική.Η παρουσία σας θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς !Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο του Προέδρου: 697 855 76 02

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ -Καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας σε γενική συνέλευση και το κόψιμο της πίτας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του 3ου ορόφου στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).Κατά τη διαάρκεια της συνέλευσης θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα,ο απολογισμός των δράσεων του Συλλόγου μας τη χρονιά που πέρασε  αλλά και οι προτεραιότητες για τη νέα χρονιά. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

 ΥΓ..Στειλτε και εσείς την δικής σας εκδήλωση στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message