Με Aνδρουλάκη ο Βλάχος στη μάχη του ΚΙΝ.ΑΛ.

22 Νοε. 2021 / 09:19 22 Νοε. 2021 / 09:49 (upd)

Στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη  τάσσεται ο Παναγιώτης Βλάχος στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Αγαπημένο παιδί της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά που η ίδια του εμπιστεύθηκε την νευραλγική θέση του Γραμματέα επικοινωνίας.

Ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ανδρουλάκη ,δηλώνοντας παραίτηση απο την θέση που υπηρετούσε το κόμμα, με πολλά ..συντρόφια να μιλούν για υπεύθυνη και έντιμη στάση αλλά και κάποιους  άλλους να τον χρεώνουν πισωγύρισμα και αλλαγή στάσης σε σχέση με αυτά που πρέσβευε στην πορεία του κοντά στη Γεννηματά .

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message