Στις παραγωγικές δυνατότητες της Ευρυτανίας αναφέρθηκε από το Καρπενήσι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης

11 Δεκ. 2022 / 07:57 11 Δεκ. 2022 / 08:56 (upd)

Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και τις 6 προγραμματικές εθνικές προτεραιότητες του αναφέρθηκε από το Καρπενήσι  όπου και βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κώστας Αρβανίτης.

Ο Ευρωβουλευτής μίλησε  σε φίλους και μέλη του κόμματος συνοδευόμενος από τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας  Μωυσή Μπερμπερή,Νίκο Λαθύρη και την συντονίστρια Μαρία Βεντούρη ενω κατά την παραμονή τους στην  Ευρυτανική πρωτεύουσα επισκέφτηκαν το κέντρο πρόληψης εξαρτίσεων Αλκιονη,το Κέντρο Πολιτισμού και ιστορίας Ευρυτανίας και το μουσείο Κορυσχαδων.

Ο κ.Αρβανίτης σχολίασε ότι τρία χρόνια τώρα «έχουν γίνει τόσα ανήκουστα πράγματα στη χώρα, που δε τους πιστεύει κανείς», για να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για αρνητικές πρωτιές στην πανδημία, την ενεργειακή φτώχεια, την στεγαστική κρίση, «τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων, οι υποκλοπές».Επίσης ανέφερε ότι «οι επόμενες εκλογές θα είναι μία γιορτή της Δημοκρατίας» και σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το μέλλον αυτού του τόπου, «γνωρίζοντας ότι η πολιτική αλλαγή μπορεί να γίνει πράξη μόνο με καθαρή εντολή διακυβέρνησης, με καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές της απλής αναλογικής, που θα ανοίξει το δρόμο, την επόμενη κιόλας μέρα, να συγκροτηθεί κυβέρνηση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου».

Αισιόδοξο μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος

Σε σχόλιό της για την επίσκεψη Αρβανίτη η συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας Μαρία Βεντούρη αναφέρει:

"Η επίσκεψη του Ευρωβουλευτή μας Κώστα Αρβανίτη, οι συναντήσεις,  και η εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Καρπενησίου άφησε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και ιδιαίτερα η Ευρυτανία, ένας ορεινός, φτωχός και γηρασμένος Νομός που η ανάγκη ύπαρξης κοινωνικών δομών και οργανωμένου κοινωνικού κράτους είναι επιτακτική.

Συμπολίτες μας από όλες τις ηλικίες και όλους τους εργασιακούς χώρους  συμμετείχαν στην εκδήλωση- συζήτηση καταθέτοντας τις σκέψεις τους και εκφράζοντας την αγωνία τους για το αύριο.Το κόμμα του ΣΎΡΙΖΑ  με προτάσεις που αναλύονται στις έξι εθνικές προτεραιότητες είναι το κόμμα που έχει ανάγκη ο τόπος.Το μήνυμα από την χθεσινή εκδήλωση ελπιδοφόρο και ξεκάθαρο για την πολιτική αλλαγή που έρχεται οπότε έρθουν οι βουλευτικές εκλογές .

Ευχαριστούμε πολύ τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και μετέφερε ένα αέρα αισιοδοξίας με άρωμα Ευρώπης".

Δεν πάει άλλο ...

Σε σχόλιο του ο πολιτευτής Νίκος Λαθύρης αναφέρει:

"Σε ένα κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου στάλθηκε ένα αισιοδοξο μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία μας. Φθάνει πια ... δεν πάει άλλο μας είπε από τις Βρυξέλλες ο Ευρωβουλευτής Κωστας Αρβανίτης ο οποίος μας ανέλυσε τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ Προδευτική Συμμαχία .

1.- Αντιμετώπιση της Ενεργειακής κρίσης.

2.-Ενίσχυση του εισοδήματος .

3.-Στήριξη του κοινωνικού κράτος .

4·-Παραγωγική ανασυγκρότηση .

5.-Ισχυρό δημοκρατικό Κράτος .

6.-Απάντηση στη δημογραφική πρόκληση .

Μύρισαν εκλογές και προοδευτική αλλαγή....

Απ τη σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Καρπενήσι,παρουσία του Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη.

Μύρισαν εκλογές και προοδευτική αλλαγή....τονίζει ο Μωυσης Μπερμπερής για την εκδήλωση

May be an image of 16 people and people standing

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "PO ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ"

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message