ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας:Ανοιχτή προσυνεδριακή συνέλευση με ομιλητή τον Νίκο Μπίστη

15 Μαρ. 2022 / 12:02 15 Μαρ. 2022 / 12:21 (upd)

Ετοιμάζονται για συνέδριο αλλά και για εκλογές στο Καρπενήσι

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ  θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συνέλευση της Ο.Μ Αγράφων και Ο.Μ. Καρπενησίου στην οποία θα παρουσιαστούν τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου .

Σύμφωνα με ενημέρωση απο την συντονίστρια Ν.Ε. Ευρυτανίας κ.Μαρία Βεντούρη το κείμενο των θέσεων και του καταστατικού θα παρουσιάσει ο πρώην υπουργός κ.Νίκος Μπίστης.

Να ενημερώσουμε ότι το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  έχει οριστεί τις ημερομηνίες  από 14 - 17 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (TAE KWON DO).

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message