Μήνυμα Λοβέρδου απο Καρπενήσι: Αν θέλει να είναι υποψήφιος ο κ.Παπανδρέου υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες(Βίντεο)

17 Οκτ. 2021 / 09:46 17 Οκτ. 2021 / 09:57 (upd)

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ, μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος και την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να συναντηθεί με τους έξι υποψηφίους χωρίς ωστόσο να ανοίγει τα «χαρτιά» του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα προς τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος θα πρέπει να σέβεται τις θεσμικές διαδικασίες και αποφάσεις, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος αντιπροσωπεύει το παρελθόν, ενώ ο ίδιος το μέλλον.

Με δήλωσή του από το Καρπενήσι, όπου περιοδεύει, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο και προσαρμόζομαι μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος, στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου, όπως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σημίτης, πρέπει να βοηθήσουν την κυρία Γεννηματά, εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει.

»Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ. Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος. Όρισα σήμερα εκπρόσωπό μου στα μέσα μαζική ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και, αν οι πολίτες με προτιμήσουν, θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του Α.Λοβέρδου στον Παναγιώτη Καραγιάννη και το "Συμβαίνει Τώρα"

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message