Ο κύβος ερρίφθη-Ο Δ.Λερογιάννης υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι

12 Φεβ. 2019 / 10:57 12 Φεβ. 2019 / 02:32 (upd)

Κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 αποφασίστηκε για δύο παρατάξεις του Καρπενησίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vimapoliti.gr , η ομάδα της ΑΔΕΚΚ με επικεφαλής τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο καθώς και η "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία" με επικεφαλής τον Ντίνο Μπομποτσιάρη και θανάση Καραγιαννόπουλο, βρήκαν ..κοινό βηματισμό  και αποφάσισαν συμπόρευση για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .

Επικεφαλής του νέου συνδυασμού που θα αποτελέσει τον κύριο ισχυρό αντίπαλο της ομάδας του δημάρχου Νίκου Σουλιώτη,είναι ο 38χρονος Πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Λερογιάννης.

Στήριξη απο ΣΥΡΙΖΑ & Ποτάμι

Πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Λερογιάννη υπάρχει και απο τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλα και απο στελέχη του Ποταμιού ύστερα απο τις οριστικές αποφάσεις που πήραν μετά απο συζητήσεις στα συντονιστικά τους όργανα.

Συνεδρίασε χθες το ΚΙΝΑΛ-Πλήρης στήριξη σε Λερογιάννη

Ανοικτή συγκέντρωση υπήρξε χθες στο Καρπενήσι απο μελη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ευρυτανίας όπου πάρθηκε και τυπικά η απόφαση για ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Δ.Λερογιάννη.Στην συγκέντρωση συζητήθηκε  τα επόμενα βήματα για το συνέριο του κινήματος  αλλα και για τις επικείμενες εκλογές.Θυμίζουμε πως ο 38χρονος Πολιτικός μηχανικός είναι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας και επι χρόνια υπεύθυνος του οργανωτικού.

Εντός ημερών οι ανακοινώσεις 

Θέμα ημερών αν όχι ωρών είναι και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον .."πολιτικό γάμο".Απο ότι φαίνεται σύντομα θα υπάρξει η ανακοίνωση των δύο συνδυασμών για την κοινή πλεύση και για την στήριξη στο πρόσωπο του επικεφαλή. 

Όπως διαπιστώθηκε ,κατα τις τελευταίες συζητήσεις στις ομάδες των συνδυασμών,η κουβέντα έγινε επί ίσοις όροις και στη βάση κοινώς αποδεκτών προγραμματικών θέσεων με στόχο την κοινή πορεία και την συμπόρευσή τους στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Καρπενησίου.

Οι διεργασίες και το βέτο στο πρόσωπο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Στόχος όλων των εμπλεκομένων, κατά τις διεργασίες,για μια επιτυχή μελλοντική πορεία του Δήμου ,ήταν οι απαίτηση συνεργασιών όσο το δυνατόν περισσότερων αυτοδιοικητικών δυνάμεων,θέτοντας ως βασική προτεραιότητα να δώσουν βήμα σε νέους ανθρώπους που ζουν στην κοινωνία του Καρπενησίου ,που είναι μέσα στα προβλήματά της, που έχουν άποψη για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης, διαμορφώνοντας έτσι το όραμα για την πόλη.

Απο την αρχή των διεργασιών για την δημιουργία μιας κοινής παράταξης φαίνεται πως υπήρξε βέτο στο πρόσωπο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου ,ψάχνοντας ένα ..φρέσκο πρόσωπο που θα συσπειρώσει  την κοινωνία και θα έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν σε ενα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στην λογική του “Κλεισθένη” 

Όπως και να χει ,εκ του αποτελέσματος ,η κίνηση Παπαδόπουλου να δώσει το "δαχτυλίδι διαδοχής" σε ένα νέο πρόσωπο ,κατα πολλούς κρίνεται θετική και ενωτική αφού δεν προτάσσει το προσωπικό του συμφέρον, βάζοντας  μπροστά τον διάλογο την συνεργασία την  ενότητα και τους κοινούς αγώνες, στη δύσκολη συγκυρία για την αυτοδιοίκηση, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα του τόπου και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η λογική του “Κλεισθένη” έχει ως βάση τις συνεργασίες και φαίνεται πως στο Καρπενήσι μεγάλη μερίδα των αυτοδιοικητικών το έχουν εμπεδώσει για τα καλά.Ωστόσο υπάρχουν και οι τρανταχτές περιπτώσεις ατόμων,που κατέχουν αυτη την στιγμή θέσεις εξουσίας,και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι διατήρηση της καρέκλας αψηφώντας τις προκλήσεις της εποχής μας για συνεργασίες και ενότητα.

Εως το τέλος του μήνα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το νέο δημοτικό σχήμα που ετοιμάζεται, με περισσότερες λεπτομέρειες για τα πρόσωπα που θα το απαρτίσουν, την ονομασία του, αλλά και για το σχέδιο που έχει για το Καρπενήσι

6 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Jk Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 20:10 δημοσιεύθηκε από Jk

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Δημητρούλα Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 20:07 δημοσιεύθηκε από Δημητρούλα

    Επιτέλους κάτι να αλλάξει

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Μαιρη Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 01:25 δημοσιεύθηκε από Μαιρη

    Αυτός θα είναι ο καινούργιος δήμαρχος Καρπενησίου σοβαρός μορφωμένος και καλό παιδί

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Πανος Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 01:24 δημοσιεύθηκε από Πανος

    Δημήτρη όλος ο κόσμος είναι μαζί σου προχώρα δυνατά και μην φοβάσαι κανέναν έχουμε βαρεθεί το παλιό κατεστημένο της ........ σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Φανης Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 01:22 δημοσιεύθηκε από Φανης

    Μπράβο στο παλικάρι θα το ψηφίσουμε όλοι σε αυτόν τον τοπο αξίζει κάτι καλύτερο να φύγει το παλιό και να έρθει το νέο το καλό!!

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Στάθης Καρπενήσι Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 13:21 δημοσιεύθηκε από Στάθης Καρπενήσι

    Και πριν ανακοινωθεί επισηα η καθοδος του Λερογιάννη τα παπαγαλάκια της δημοτικής αρχής βγήκαν σεργιάνι στην πλατεια και στα καφενεία και ρίχνουν λάσπη .Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για το Καρπενήσι ο κόσμος του έμαθε ποσο ανυπαρκτοι ηταν αυτα τα χρονια

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message