Ορκίστηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς

22 Δεκ. 2023 / 11:52

Ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς ως νέος Περιφερειάρχης Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοιήθηκε στο Λαύριο.

Το «παρών» έδωσαν μέλη της Κυβέρνησης, βουλευτές, δήμαρχοι της Αττικής, περιφερειάρχες, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, της στρατιωτικής ηγεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και ειδικότερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Η επιλογή του Λαυρίου και του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου σηματοδοτεί τη βούληση της νέας Διοίκησης για πολλά έργα με ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα σε εκείνες τις περιοχές που έχουν περισσότερο ανάγκη σε βασικά έργα υποδομής, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

28087733

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message