Η μάχη του Kαρπενησίου…Κατέθεσε συνδυασμό με 191 υποψηφίους ο Νίκος Σουλιώτης

31 Αυγ. 2023 / 09:56 31 Αυγ. 2023 / 10:07 (upd)

Με 191 υποψηφίους Δημοτικούς-Τοπικούς Συμβούλους ,κατέθεσε τον συνδυασμό του "Δύναμη Συνεργασίας", για τις επικείμενες εκλογές ο Δήμαρχος Καρπενησίου και εκ νέου υποψήφιος  Νίκος Σουλιώτης .

Στο μήνυμά του αναφέρει: 

"Φίλες και φίλοι, πριν από λίγα λεπτά, καταθέσαμε το συνδυασμό μας!

191 άνθρωποι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία νέοι, με νέες ιδέες και φρέσκες ανάσες, δίνουν μια νέα δυναμική και δημιουργούν τις πιο αισιόδοξες προοπτικές για τον τόπο μας!

Η Εθνική ομάδα Νέων Καρπενησίου, ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα των βετεράνων και δίνει έναν ευπρεπή και τίμιο προεκλογικό αγώνα, ο οποίος είναι βέβαιο, ότι θα οδηγήσει σε μια όμορφη νίκη!Με την εμπειρία των παλιών και τη δύναμη των νέων, ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, για να πάμε το Δήμο μας, ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά, εκεί που αξίζει σε όλους μας!

Τους ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους!Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη και την προκοπή του Δήμου μας!

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message