Καρπενήσι:Δύο ειδικούς συμβούλους-μηχανικούς προσλαμβάνει ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης

04 Αυγ. 2022 / 11:40 04 Αυγ. 2022 / 12:02 (upd)

Στην πρόσληψη δύο ειδικών συμβούλων-πολιτικών μηχανικών προχωρά ο δήμαρχος Καρπενησίου κ.Νίκος Σουλιώτης .

Στην προκήρυξη των θέσεων αναφέρει: 

1)A. Την πρόσληψη με επιλογή, βάσει του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, όπως έχει τροποιηθεί και ισχύει, ενός (1) Ειδικού Συμβούλου, αποφοίτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. ή Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών όλων των κατευθύνσεων, με ειδίκευση, βάσει πτυχίου σε θέματα μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής υποδομών και δημοσίων έργων.

Για την πρόσληψη θα συνεκτιμηθεί α) η εμπειρία της περιοχής του Δήμου Καρπενησίου, β) η εργασιακή εμπειρία σε συναφές αντικείμενο, ήτοι της υλοποίησης έργων υποδομής και της εμπειρίας σε δημόσια έργα, γ) η εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, δ) η εμπειρία σε θέματα διαχείρισης αναπτυξιακών έργων υποδομής. Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παροχή συμβουλών, η υποστήριξη, η συνδρομή και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, επί θεμάτων υποδομών και δημοσίων έργων του Δήμου.

 2)Την πρόσληψη  ενός (1) Ειδικού Συμβούλου, αποφοίτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. ή Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών όλων των κατευθύνσεων, με ειδίκευση, βάσει πτυχίου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, περιβάλλοντος, καθαριότητας, συντήρησης δικτύων και υποδομών. Για την πρόσληψη θα συνεκτιμηθεί α) η εμπειρία της περιοχής του Δήμου Καρπενησίου, β) η εργασιακή εμπειρία σε συναφές αντικείμενο. Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παροχή συμβουλών, η υποστήριξη, η συνδρομή και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, επί θεμάτων πολιτικής προστασίας, ζητημάτων καθαριότητας και περιβάλλοντος, συντήρησης δικτύων και υποδομών του Δήμου.

Το συμβουλευτικόw του έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας δια του τύπου, τα παρακάτω δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους:

 Ύδρας 6, Προφ. Ηλίας, 361 00 Καρπενήσι Τηλ.: 22373-50050 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Πτυχίο ή Δίπλωμα της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, με ειδίκευση σε θέματα α) Πολιτικής Προστασίας, β) Καθαριότητας, γ) Περιβάλλοντος, δ) συντήρησης δικτύων και υποδομών. • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. • Βιογραφικό σημείωμα • Κάθε δικαιολογητικό που αποδεικνύει την εμπειρία του ενδιαφερόμενου στα ανωτέρα αντικείμενα • Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού ( άρθρα 11 έως και 17 του Ν.3584/2007). Τα παραπάνω θα πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο Δημάρχου (Ύδρας 6, ΤΚ 36100) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να αποσταλούν διά συστημένης επιστολής.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message