Στο χορό των ρίχτερ Ευρυτανία-Αιτωλ/νία και Φθιώτιδα

15 Οκτ. 2018 / 01:22 15 Οκτ. 2018 / 01:36 (upd)

Νέα σεισμική δόνηση αναστάτωσε τους κατοίκους

Δεκάδες είναι οι σεισμικές δονήσεις το τελευταίο διήμερο με επίκεντρο τα όρια των νομών Φθιώτιδας-Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η τελευταία και πιο ισχυρή καταγράφεται  σήμερα το πρωί 11:34,μεγέθους 3,3 Ρίχτερ.Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με το Γεωδυναμικό ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών είχε εστιακό βάθος 10 χλμ,με το επίκεντρο να εντοπίζεται  23 χλμ Νοτιοανατολικά του Καρπενησίου,ανάμεσα στα χωριά της Άμπλιανης και των Στάβλων της ΔΕ Δομνίστας Ευρυτανίας.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Ευρυτανία,στην ορεινή Ναυπακτία και την Δυτική Φθιώτιδα.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message