Τραγωδία στα Ιωάννινα:Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο

22 Μαρ. 2026 / 03:24

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 57χρονος αστυνομικός, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του, το πρωί της Κυριακής στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας epiruspost.gr, ο αστυνομικός κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η τραγική αυτή εξέλιξη βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αστυνομικού, αλλά και τους συναδέλφους του.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message