Λεωφόρος Μεσογείων: Νεκρός 55χρονος έπειτα από παράσυρση από μηχανή

24 Ιαν. 2025 / 09:58

Σε τραγωδία μετατράπηκε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες  το μεσημέρι στη λεωφόρο Μεσογείων, κοντά στη συμβολή με την Kατεχάκη και στο ρεύμα προς Aθήνα, όπου ένας 51χρονος οδηγός μηχανής παρέσυρε έναν 55χρονο, που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με την πρώτη εικόνα να είναι πως δεν υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο γύρω στις 21:00 η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο άνδρας κατέληξε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα καθώς, η κατηγορία ήταν ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message