Σοκ στην Μαγνησία: Στη φυλακή 45χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά 5χρονο αγοράκι

23 Ιαν. 2025 / 09:34 23 Ιαν. 2025 / 09:37 (upd)

Τον Αύγουστο του 2023 οι γονείς ενός 5χρονου αγοριού στην Μαγνησία, αντιλήφθηκαν πως ο υπάλληλος της επιχείρησής τους, πατέρας δύο παιδιών από την Αλβανία, ήταν η αιτία που το παιδί τους είχε αλλάξει συμπεριφορά. Ο 45χρονος αποδείχθηκε πως τον κακοποιούσε, και η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λάρισας.

Ο 45χρονος που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις χωρίς συναίνεση και χωρίς βία, περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν καλό οικογενειάρχη που δεν θα πείραζε ποτέ ένα παιδί, σύμφωνα με το gegonota.news.

Κλονισμένοι οι γονείς, που δεν έχουν ξεπεράσει τον εφιάλτη, περιέγραφαν όσα έζησε το παιδί τους, το οποίο είχε εμπιστοσύνη στον υπάλληλό τους, όπως και οι ίδιοι.

 Η δίκη, έπειτα από αναβολές και διακοπές, έγινε κεκλεισμένων των θυρών για ευνόητους λόγους και το δικαστήριο δεν πείστηκε από την απολογία του κατηγορούμενου, που πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message