Σαρώνει τη χώρα ο «Τηλέμαχος»-Χιονιάς και στην Αττική

08 Ιαν. 2019 / 10:20

Χωρίς ρεύμα Ανοιξη, Δροσιά, Σταμάτα

Προβλήματα έφερε ο χιονιάς «Τηλέμαχος» που πλήττει την Αττική από την νύχτα της Δευτέρας, καθώς το ξημέρωμα βρήκε χωρίς ρεύμα εκτεταμένες περιοχές της Άνοιξης, της Δροσιάς και της Σταμάτας του δήμου Διονύσου.

Όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, το πρόβλημα είναι αρκετά εκτεταμένο ενώ δεν υπάρχει εκτίμηση από την ΔΕΗ για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη. Το χιόνι εκεί είναι πυκνό και τα συνεργεία έως τις 7 το πρωί δεν είχαν ακόμη βρει τρόπο να προσεγγίσουν την περιοχή.

Το οδικό δίκτυο του δήμου είναι σε καλή κατάσταση σε γενικές γραμμές, καθώς τα εκχιονιστικά καθαρίζουν συνεχώς.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message