Δύο συνδυασμοί κατέρχονται στον Δήμο Αγράφων- Έληξε η προθεσμία τα μεσάνυχτα

01 Σεπ. 2023 / 01:16 01 Σεπ. 2023 / 02:23 (upd)

Χωρίς εκπλήξεις η κατάθεση των συνδυασμών στα Άγραφα παρά τις όποιες φήμες!

Έληξε τα μεσάνυχτα η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών που θα κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι,Καρδαμπίκης και Μπαμπαλής ,εξάντλησαν τα περιθώρια που είχαν για να καταθέσουν τους συνδυασμούς τους .Πλέον, μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, όμως προηγείται κάτι πολύ σημαντικό: η νόμιμη επικύρωση των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο, το οποίο είναι το αρμόδιο να κάνει την ανακήρυξη, αφού ελέγξει όλα τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι επικεφαλής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (που ίσχυσε φέτος για πρώτη φορά).

Η ανακήρυξη των συνδυασμών θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου, ακριβώς έναν μήνα δηλαδή πριν την εκλογική αναμέτρηση και αυτή θα δώσει το σήμα για την επίσημη προεκλογική περίοδο!

Καρδαμπίκης:"Το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει ποτέ συγκροτηθεί στο Δήμο Αγράφων"

 Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  "Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων" .Ο δήμαρχος κ.Καρδαμπίκης σε μηνυμά του αναφέρει:

"Ο συνδυασμός μας: "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ"  οριστικοποίησε και "έκλεισε" το ψηφοδέλτιο του από χθες, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες.Είναι το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει ποτέ συγκροτηθεί στο Δήμο Αγράφων σε Δημοτικές Εκλογές.

Ο συνδυασμός μας: "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ", προσέλκυση και ενέταξε παραπάνω από το προβλεπόμενο από το νόμο αριθμό υποψηφίων. Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Αγραφιωτών  στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, έχουν αναγνωρισμένη δράση και προσφορά, γνώση των αναγκών του Δήμου Αγράφων και έντονο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Προχωράμε τον αγώνα μας ΤΙΜΙΑ και με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!Ενώνουμε τις δυνάμεις μας-Ενώνουμε τους Αγραφιώτες!Συνεχίζουμε με συνέπεια! σοβαρότητα! σεμνότητα"!

Μπαμπαλής:"Oλοκληρωμένο και πανίσχυρo ψηφοδέλτιο με 162  υποψηφίους"

To ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του "Ανανέωση Προoπτική" κατέθεσε και ο κ.Μπαμπαλής.Στην ανακοίνωσή του πριν λίγο αναφέρει:

 "Ολοκληρώθηκε χθες και κατατέθηκε ο Συνδυασμός μας για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 Ένα ψηφοδέλτιο ολοκληρωμένο και πανίσχυρο,  με πλήρη κάλυψη και επάρκεια υποψηφιοτήτων σε όλη την επικράτεια και σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Αγράφων. 

Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από  162  υποψηφίους.Συμμετέχουν  54 γυναίκες και 108 άνδρες.   Συμμετέχουν  49 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  66 υποψήφιοι στα τριμελή Συμβούλια των Κοινοτήτων και 46 υποψήφιοι Πρόεδροι στις Κοινότητες που εκλέγουν μόνο  Πρόεδρο.  Με μια συντριπτική  ανανέωση σε πρόσωπα και νέους ανθρώπους,  η οποία αγγίζει το 90% στους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο!

  Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή με την Ανανέωση Προοπτική!   Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους συνεργατες μου, που αποτελούν την ομάδα μας την Ανανέωση Προοπτική, καθώς και όλους αυτούς που συνέβαλαν στην στελέχωσή της!Η εμπιστοσύνη όλων σας στο πρόσωπο μου αποτελεί την δύναμη μου όλα τα χρόνια της αφοσίωσης μου στην Αυτοδιοίκηση.

   Ένα ψηφοδέλτιο Ανανέωσης Προοπτικής και Ανάπτυξης του Δήμου μας!   Ένα ψηφοδέλτιο ευθύνης για τα Άγραφα και τους Αγραφιώτες!    Ένα ψηφοδέλτιο νίκης στις Δημοτικές εκλογές του  Οκτωβρίου!  Ευχαριστώ πολύ"!

23 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Geneses Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 03:00 δημοσιεύθηκε από Geneses

  Ο κόσμος δεν δεν έχει καταλάβει ότι ο πληθυσμός μειώθηκε για να μην πο εξαφανίστηκε εντελώς από τον νόμο Ευρυτανίας αυτό είναι και το αποτέλεσμα των έργων που πρόσφεραν όλοι οι τοπικοί άρχοντες του τόπου μας πλήρης καταστροφή ραγδαία μείωση του νόμου μέσα σε δέκα χρόνια αυτά να ανοίξουν τα μάτια τους όλοι και νά δουν και να μην τρώγονται σαν τα σκυλιά.Στην επόμενη απογραφή δεν θα υπάρχει καν Νομός Ευρυτανίας αυτό να το θυμάστε.Μετα να πάτε να βρείτε τον Μπάμπαλη και τον Καρδαμπικη να σας πει τα κάλαντα...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 15:02 δημοσιεύθηκε από Γιώργος

  Όταν θα βγει ο δήμαρχος συμπαγής καλά ήταν να πάρει τον Καρδαμπικη Για φωτογράφο του Δήμου, Θα τα πήγαινε περίφημα..

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Αμαλία άγραφα Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 13:29 δημοσιεύθηκε από Αμαλία άγραφα

  Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γίνει ένα debate μεταξύ Μπάμπαλη και Καρδαμπικη, για να καταλάβετε όλοι διαφορά αμέσως, Ο Θοδωρής ξέρει όλα τα προβλήματα του τόπου απέξω και θα τα λύσει ενώ ο καρδαμπικης είναι μαριονέτα των συμφερόντων!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δημήτρης απεραντιος Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 13:24 δημοσιεύθηκε από Δημήτρης απεραντιος

  Όπου σταθεί και όπου μιλάει ο Μπάμπαλής είναι κλάσεις ανώτερος και σε λόγο κι σε επίγνωση των προβλημάτων στο δήμο μιλάμε η διαφορά είναι ασύλληπτη με τον κάρδαμπικη Τις οχτώ το μηνός ψηφίζουμε όλοι Μπάμπαλη!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Κ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΙΟΣ Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 18:52 δημοσιεύθηκε από Κ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΙΟΣ

  Τελικά το ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπάμπαλη είναι πολύ καλύτερο ποιοτικότερο και ελαφρώς πιο πολλούς υποψηφίους αυτό έχει ως αποτέλεσμα η συστηματική δουλειά που έκανε ο κύριος μπαμπαλής όλο αυτό τον καιρό και η αγάπη του για τον τόπο…Για Άλλη μία φορά πολλά μπράβο στον Κύριο Μπάμπαλη και στους υπέροχους συνεργάτες του για το τέλειο αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα και στις εκλογές θα φανεί και θα είναι νικηφόρο για ένα δήμο καλύτερο Με οργάνωση διαφάνεια και δημιουργικότητα!!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Agrafiotis Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 19:25 δημοσιεύθηκε από Agrafiotis

  Καρδαμπικης Δήμαρχος Αγράφων μπροστά σε όλα και πάνω από όλα λύνει τα πρόβληματα του κάθε πολίτη όχι όπως καποιοι άλλοι που θέλουν ραντεβού και αν δεν ήσουν εργολάβος έτρωγες πόρτα ..

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Politik23 Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 16:09 δημοσιεύθηκε από Politik23

  Αυτή την στιγμή ο Καρδαμπικης είναι μπροστά στα χωριά: Ασπροποτάμος:Κέδρα Πρασιά Ραπτόπουλο Νέο Αργυρι Δαφνούλα ( 1 χωριό μόνο προηγείται Μπάμπαλης στα Λεπιανά)
  Απέραντιος σε όλα τα χωριά μπροστά ο Καρδαμπικης
  Φραγκίστα : Προηγείται Καρδαμπικης Δυτική Φραγκιστα, Παλαιοκατούνα, Παλαιοχώρι (τα υπόλοιπα Μπαμπαλής)
  Βίνιανη: Καρδαμπικης έχει Βίνιανη , Κρεντη κ άγιος Δημήτριος (ο μπαμπαλης τα υπόλοιπα)
  Αγραφα : Καρδαμπικης προηγείται Τριδεντρο, Τροβατο Μάραθος Αγραφα Επινιανά....τα υπόλοιπα Μπάμπαλης
  Η διαφορά αυτή την στιγμή είναι 58% με 42 %
  Μετρημένοι σπίτι σπίτι....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μαρία Β Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 15:46 δημοσιεύθηκε από Μαρία Β

  Εάν έχετε φτάσει κάποιοι να θαυμάζετε τον Καρδαμπικη που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη ,τον δημαρχιακό του πληκτρολογίου η έχετε σοβαρό ψυχικό πρόβλημα η .............. !

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΚΩΣΤΑΣ Τ Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 15:36 δημοσιεύθηκε από ΚΩΣΤΑΣ Τ

  Εγώ θέλω να δω τα μούτρα της άργυρως και των άλλων της παρέας και να τους ρωτήσεις με τι ανταλλάγματα πήδησαν από κει σε μια νύχτα κ επίσης θέλω να δω πολλά μουτράκια λυπημένα τις 8 από την βαριά ήττα που θα υποστούν κ θα χάσουν την κουτάλα..

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δολλάριος Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 11:05 δημοσιεύθηκε από Δολλάριος

  Θέλω να δω τα μούτρα μετά τις εκλογές του ψευτοδημοσιογραφου απ' την Βουλπη. Τα μούτρα της κοπελιάς απ' την Κρέντη που στο βωμό των .... έβαλε οικογένεια της απέναντι.
  Θέλω να δω όλους αυτούς που συκοφαντούν στο διαδίκτυο που θα κρύψουν την κεφαλήν τους.
  Ο Καρδαμπίκης ο μόνος δήμαρχος που θα μείνει στην ιστορία για την διαφάνεια και την προσφορά.
  Δεν γυρνάει ο κόσμος στα χάλια πάρτε το χαμπάρι.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Γιαννης απεραντιος. Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 12:58 δημοσιεύθηκε από Γιαννης απεραντιος.

  Ο καρδαμπικης έχει ποσότητα και ο Μπαμπαλής ποιότητα!!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΑΩΡΑ Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 00:25 δημοσιεύθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΑΩΡΑ

  Βλέπω παρακαλάτε και ελπίζετε μήπως κ δεν κατέθεσε σωστά ο Μπαμπαλής ,καλά κάνετε κ φοβάστε τόσο γιατί έχετε καταλάβει ότι η αλλαγή στις 8 είναι γεγονός και πάλιΔήμαρχος ο Μπαμπαλής!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μάκης Π Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 23:16 δημοσιεύθηκε από Μάκης Π

  Τον 8οκτωβριου Δήμαρχος ο ΘΩΔΟΡΗΣ κ πάλι !!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΟΣ Κ Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 23:08 δημοσιεύθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Κ

  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΜΕ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!!!Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!!!!

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Θωμάς Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 11:54 δημοσιεύθηκε από Θωμάς

  Ο Συνδυασμός του Μπάμπαλη κατατέθηκε εκπροθεσμα τς 10 το πρωί εγγράφως Στ' πρωτοδικείο.Δεν ανακηρυχθεί ο συνδυασμός είναι άκυρος.Δημαρχος ο καρδαμπικης χωρίς αντίπαλο στα εκλογές

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δαφνουλιωτης Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:38 δημοσιεύθηκε από Δαφνουλιωτης

  Δείξτε σεβασμό και στους 2 υποψηφίους.Από πίσω τους υπάρχουν σεβαστά πρόσωπα με οικογένειες και αξίες..Ας σταματήσει αυτός ο εμφύλιος και ας δεχτούμε την κρίση των ψηφοφόρων..Η διαδικασία εξύβρισης και λασπολογίας δεν βοηθά τον τόπο. Θεόδωρε κ Αλέξανδρε επειδή όλους δεν γίνεται να τους μαζέψετε κ να τους βάλετε μυαλό.....αλλά τους δικούς σας τουλάχιστον συγγενείς κ φίλους μπορείτε να τους τραβήξετε το αυτί και να μην εξευτελίζονται στα κοινωνικά δίκτυα...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Παλιος Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 17:13 δημοσιεύθηκε από Παλιος

  Ο Μπάμπαλης δεν θα ανακηρυχθεί τς 8 Σεπτεμβρίου γ αυτό κρατάτε καμία πισινή εσείς υποψήφιοι του κ οι ψηφοφόροι είναι σίγουρο οριστικό λίγες μέρες υπομονή

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μπάμπης Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 15:00 δημοσιεύθηκε από Μπάμπης

  Τα νέα πρόσωπα που τα είδε ο δήμαρχος.Με Δημητρόπουλο που υπάρχει γκρινια απο όλους περιμένει να πάρει τις εκλογές;Εξω τα απολιθώματα του παρελθόντος

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Μηχαλης Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:26 δημοσιεύθηκε από Μηχαλης

  Κάτι βρομαει εδώ αναμονή για Μπάμπαλη αν θα ανακηρυχθεί τς 8 Οκτωβρίου κατέθεσε συνδυασμό αλλά έχει πρόβλημα έκανε αίτηση θεραπείας (έχουν ποινικά κολλήματα). αναμονή μια εμδομαδα

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:20 δημοσιεύθηκε από ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

  ΠΆΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Βάσω Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:17 δημοσιεύθηκε από Βάσω

  Γιατί πήγε σε δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ο Μπάμπαλη με Σουλιώτη.
  Γιατί έλεγε ότι είχε 180 και έβαλε 160
  Γιατί χτες το βράδυ έταζε σε κόσμο και έλεγε χάνομαι....
  Θα δείξει...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΡΗΓΑΣ Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:08 δημοσιεύθηκε από ΡΗΓΑΣ

  ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ;;ΜΗΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ;;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Πατούλας Α Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 13:50 δημοσιεύθηκε από Πατούλας Α

  Καλη επιτυχια σε ολους.για το καλο των χωριων μας

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message