Οι Αγραφιώτες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος

06 Ιουν. 2020 / 04:12 06 Ιουν. 2020 / 08:36 (upd)

Το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος μας στέλνουν η Κίνηση Πολίτών Αγράφων-Κ.Π.Α

Δείτε τi αναφέρουν:

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) είναι η ημέρα που μας υπενθυμίζει τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον και στην φύση.

Ένα υγιές περιβάλλον είναι το θεμέλιο για μια παραγωγική κοινωνία Το νερό που πίνουμε, τα τρόφιμα που τρώμε, ο αέρας που αναπνέουμε και το κλίμα που κάνει τον πλανήτη μας κατοικήσιμο, όλα προέρχονται από την φύση. Για να φροντίζουμε τον εαυτό μας πρέπει να φροντίζουμε την φύση.

Στα Άγραφα έχουμε την τύχη και την ευλογία να ζούμε σε μία αμιγώς φυσική και πράσινη περιοχή, δίχως αισθητή ατμοσφαιρική ρύπανση, με πολλά δάση, λίμνες και ποτάμια και σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα καθαρό. Για να μπορούμε ωστόσο να απολαμβάνουμε για πάντα αυτά τα χαρίσματα της φύσης θα πρέπει να προσέχουμε.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

#polites_agrafwn

Οι Αγραφιώτες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message