Ανασχηματισμό αντιδημάρχων κάνει ο Μπαμπαλής

16 Μαϊ. 2018 / 09:26 17 Μαϊ. 2018 / 11:57 (upd)

 Με νέο «κυβερνητικό» σχήμα θα πάει ο δήμαρχος Αγράφων στη μάχη των δημοτικών εκλογών του 2019-Ποια τα σενάρια 

Αλλαγές στις αντιδημαρχίες του δήμου Αγράφων σχεδιάζει ο δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής , λίγο πριν από την τελική ευθεία για την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

 Ο δήμαρχος αναμένεται να αξιολογήσει το έργο των αντιδημάρχων του και όπου κριθεί απαραίτητο ,μέσα στον μήνα,θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα της διοίκησης και να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητα των δημοτών.

Οι πληροφορίες του VimaPoliti.gr αναφέρουν ότι μένει στην θέση του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Τάκης και εκτός ..καραμπόλας παραμένει στο δύσκολο κομμάτι της υλοποίησης των έργων ο Θεόδωρος Τσιάμης .

Από εκεί και πέρα προς αξιοποίηση φέρονται ,ο Γιώργος Κίτσιος πιθανόν στη θέση του Αποστόλη Μάκκα (Πολιτική προστασία) ,ο Στέφανος Τσιαμάκης για την κενή καρέκλα μετα την παραίτηση Παπαθανάση (Κοινωνικής μέριμνας),ο Θύμιος Κολοκύθας για αντικατάσταση του Λεωνίδα Τελώνη(Τοπικής οικονομίας)  καθώς και ο Παναγιώτης Φλώτσιος , δίχως ωστόσο να είναι ξεκάθαρο που και πως.

Δίχως αλλαγές φαίνεται πως και προς το Προεδρείο του ΔΣ με τον Θανάση Σταμούλη να παραμένει στην θέση του.Η εξίσωση αυτή είναι πάντα δύσκολη καθώς… δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι και κάποιοι τελικά θα στεναχωρηθούν από τις επιλογές, ιδιαίτερα εκείνοι που πιστεύουν ότι «τους χρωστάει η ζωή».

Πολλοί πάντως… «μουρμουρίζουν» για πρόσωπα που θεωρούν ότι χρησιμοποιούν τη θέση τους στο Δήμο, ως «εφαλτήριο» για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες , χωρίς επί της ουσίας να προσφέρουν όσα μπορούν, αφού έχουν το μυαλό τους αλλού…

Σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις Μπαμπαλή είναι προσεκτικές, γιατί αυτά τα ζητήματα εκ των πραγμάτων θέλουν λεπτούς χειρισμούς ώστε να κρατηθούν οι νέες ισορροπίες …

Γι αυτές τις ..νέες ισορροπίες καθώς και την αξιολόγηση νυν και πρώην Αντιδημάρχων ..σύντομα..

9 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Απεραντιωτης Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 01:31 δημοσιεύθηκε από Απεραντιωτης

    Για τον καβγά ή όχι αν έγινε το ξέρουν και οι πέτρες .Ας μας πει ο κύριος Τσιάμης με ποιον τσακώθηκε τότε ο δήμαρχος αφού λέει ότι δεν ήταν αυτός και λασπολογειται άδικα γιατί αυτά πηγάζουν μέσα από το δημαρχείο κ ήταν παρών ο κύριος Τσιάμης στον καβγά όσο και αν βγάζει ανακοινώσεις ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τι έγινε ας μιλήσει γιατί έτσι γίνεται συνένοχος αν όχι θα το μαθει συντομα ο Αγραφιωτικος λαός παρά τις απειλές Μπάμπαλη ώστε να μην μιλήσει κανείς ,εξου και η κάλυψη από τον κύριο Τσάμη προς τον δημαρχο ,έχει κάνει και στο παρελθόν βιοπραγιες με πολίτη βλέπεται έχει τυφλωθεί από ------------.όσο για τον Τσιάμη είναι με θετικό πρόσημο αλλά ο δήμαρχος είναι -----------..και καλο θα ηταν να μην προστατεύει αλλο τον δήμαρχο γιατί φθείρεται ο ίδιος υποστηρίζοντας την ------------'του κυριου Μπάμπαλη!!

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΝΝΑ Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 22:53 δημοσιεύθηκε από ΑΝΝΑ

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΌΠΩΣ Ο ΤΣΙΑΜΗΣ......ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Νικος Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 22:49 δημοσιεύθηκε από Νικος

    ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ..ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Θωμας Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 18:30 δημοσιεύθηκε από Θωμας

    Όσοι πιστευουν οτι ο Φλώτσιος αν αντικαταστήσει τον Τσιαμη θα μπορεί να αποδόσει καλύτερα στον τομεα των έργων είναι απλα βαθια νυχτωμένοι.Τώρα για τα περι καβγά μηπως ο δημαρχος έχει αγχωθει παρα πολυ με την αρνητικη εικονα της δημοτικης αρχης και δεν μπορει να ελεγχξει ουτε τον εαυτο του.λεω εγω γιατι πολλα εχουν ακουστει για το ...στομα του δημαρχου

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Βαλαώρα Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 13:28 δημοσιεύθηκε από Βαλαώρα

    Μη γνωρίζοντας τον κ.Τσάμη και ούτε ψηφοφόρος του είμαι,αλλα ακούγοντας τους συμπατριώτες μας ,οι περισσότεροι λένε ότι είναι ο μοναδικός που φαίνεται στα χωριά και προσπαθεί να δίνει λύσεις στα δεκάδες προβλήματα των δημοτών.Μερικές φορές το καταφέρνει αλλες φορές όχι.Άλλωστε αυτοι που δουλευουν και τρέχουν κάνουν λάθη

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Μάκης Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 13:16 δημοσιεύθηκε από Μάκης

    Πατριώτη Απεραντιώτη δώστε περισσότερες πληροφορίες για τον "καυγά" που λέτε γιατι απο όσον γνωρίζω οι σχέσεις Μπαμπαλή-Τσιάμη είναι οι καλύτερες απο ποτέ.Αν δεν το κάνετε θα πρόκειται για αβάσιμες φαντασιώσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Απεραντιωντης Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 02:14 δημοσιεύθηκε από Απεραντιωντης

    Μα καλά θα κάνει ανασχηματισμό; το φιλαράκι του τον Τατση τον ρώτησε;του έδωσε σκονάκι;Αλήθεια μετά τον τσακωμό του με τον Τσιάμη πριν 4 μέρες στο δημαρχείο που ακούστηκαν μέχρι τον Απεραντιο ανταλλάσσοντας "θείες" ευχές ,τραπέζια,και σπρωξίματα ,θα τολμήσει να τον βγάλει; και αν ναι ο Τσιάμης αυτό το --------------------- στοιχείο τι θα κάνει θα πάει στο μπαμπά Τατση να κλάψει στην πόδια του μιας και αγαπιούνται.και αν παραμείνει ;ο φλωτσιος θα περιμένει σαν καλή πηνελοπη τον "Οδυσσέα" (Μπάμπαλη)χαχαχαχα ......Ε ρε γλέντια που έρχονται!!!....και μην νομίζετε ότι αν δεν φοβόταν και άλλες αποχωρήσεις μετά του Παπαθαναση θα έκανε ανασχηματισμό ...ΟΧΙ....απλά τρέχει να προλάβει αλλα τον έχουν ήδη προσπεράσει τα γεγονότα!!! Υ.Γ....τιποτα δεν μένει κρυφό κύριε Μπάμπαλη η ------------- και όχι μόνο με το ------------------------- φυσικά και οι απειλές προς τριτους για να μην ανοίξει στόμα και μάθουν τα --------------- σας δεν πιάνει "σας πήραμε χαμπάρι"!!!

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΗΝΑ Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 11:58 δημοσιεύθηκε από ΜΗΝΑ

    ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΜΕΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου αγνωστος Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 08:20 δημοσιεύθηκε από αγνωστος

    τον τσιαμη μην τον αλλαξετε.τιποτα δεν προχωραει χωρις αυτον

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message