J2U: Η αποχώρηση που δεν άρεσε στην κριτική επιτροπή

14 Ιουν. 2020 / 04:10

Ποιοι συνεχίζουν και ποιοι μένουν στο τραγουδιστικό σόου

Κάθε εβδομάδα και μια αποχώρηση στο J2US. Έτσι και χθες! Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε τα ζευγάρια στη σκηνή που ρίχτηκαν στη μάχη με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

Ξεχωριστές ήταν οι εμφανίσεις και οι προσπάθειες των συμμετεχόντων και σε αυτό, το 8ο live το οποίο όμως ήταν και το τελευταίο για ένα από τα 8 ζευγάρια του J2US!

Το ζευγάρι που αποχώρησε τελικά είναι ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Άρτεμις Ματαφιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Χρήστο Ζώτο να παραμένουν και να συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο σόου!

Αξίζει να σημειωθεί πως σύσσωμη η κριτική επιτροπή δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση αυτή που πήρε, κυρίως, το τηλεοπτικό κοινό. 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message