Μετά τον Σλούκα, πάει και για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός!

09 Ιουλ. 2023 / 06:28

Ο Παναθηναϊκός έχει στα... σκαριά και δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» καθώς θέλει να πλησιάσει στην απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν πραγματικό «θόρυβο» στο φετινό «παζάρι» του καλοκαιριού προκειμένου να δυναμώσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Και όπως φαίνεται η απόκτηση του Κώστα Σλούκα δεν θα είναι το μοναδικό μεγάλο «μπαμ» του Παναθηναϊκού καθώς οι «πράσινοι» ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ το απόγευμα του Σαββάτου (8/7) έβαζε και το «τριφύλλι» στη μάχη για την απόκτηση του Μαυροβούνιου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος δεδομένα απασχολεί έντονα και τον Ολυμπιακό για τον ρόλο του αντι-Βεζένκοβ. Όπως φαίνεται στον καπνό που απλώθηκε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει και φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει τον Νίκολα Μίροτιτς και του έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον δελεάσει. Πρόταση που «αγγίζει» και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια τεράστια πρόταση από τους «πράσινους» ωστόσο ο ίδιος κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του.

Βέβαια δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως εάν και εφόσον δεν τελειώσει το θέμα της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και στη συνέχεια θα ανακοινώσει και την απόφασή του για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Εκτός του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στον χορό για την απόκτηση του Μίροτιτς υπάρχει και η Μονακό η οποία από τη πλευρά της αναμένεται να του κάνει μεγάλη πρόταση ενώ παραμένει ανοικτό και το ενδιαφέρον -όπως αναφέρουν στο Βελιγράδι- του Ερυθρού Αστέρα.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message