Ευρυτανικοί σύλλογοι κόβουν την πίτα τους

03 Φεβ. 2017 / 01:29 04 Φεβ. 2017 / 10:14 (upd)

Οι προσκλήσεις συνεχώς θα ανανεώνονται

 

Σύλλογος Λεπιανιτών Ευρυτανίας

Ο Σύλλογος Λεπιανιτών Ευρυτανίας σας καλεί στην κοπή της βασιλόπιτας που θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα των Απεραντίων, Σωκράτους 26 Αθήνα 6ος όροφος. Σας περιμένουμε να ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε.

 Σύλλογος Μοναστηράκι Αγράφων

 Ο Συλλογός μας προσκαλεί όλους τους φίλους και συγχωριανούς στον ετήσιο χορό και κοπή πίτας την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στο κέντρο "ΠΑΛΑΤΑΚΙ" Θησέως 160 Καλλιθέα.Η τιμή πρόσκλησης είναι στα 15€ το άτομο και περιλαμβάνει:φαγητό,κρασί,αναψυκτικά,ζωντανή μουσική.Κλήρωση μια τηλεόραση 40".Θα χαρούμε ιδιαίτερα για την παρουσία σας.

Συλλογος γυναικωνΔ.Ε. φουρνα ευρυτανιας

 Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο καφέ-μεζεδοπωλείο του Ευάγγελου Κωστή ((Αμάραντος)) 7μμ Ο σύλλογος γυναικών Δ.Ε.Φουρνας σας προσκαλεί στην κοπή πίτας!!!Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές!!!!!!!!

Συλλόγου Απανταχού Χρυσιωτών Ευρυτανίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Χρυσιωτών Ευρυτανίας, «Η Παναγία», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα του καταστήματος Palmie bistro, έναντι του ξενοδοχείου CARAVEL, στην πλατεία Ιοφώντος 29-31, στην ΑΘΗΝΑ (τηλ. 210-7241356) και για την πόλη της ΛΑΜΙΑΣ την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 το πρωϊ στο κατάστημα ''Δέλτα Σαμαράς'' (έναντι Ακαδημίας) στη περιοχή Γαλανέϊκα Λαμίας Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διεργασίες για την ανάδειξη των μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την εξής σειρά:

1. Απολογισμός των Πεπραγμένων και των Οικονομικών από το Διοικητικό Συμβούλιο

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Έγκριση απολογισμού πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού 

4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

6. Ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμός νέων δραστηριοτήτων

Για την πόλη της Λαμίας και τα μέλη του Συλλόγου μας εκεί, θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων του Συλλόγου μας.Δηλώσεις υποψηφιότητας, για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή και για εκπροσώπους στη Λαμία, μπορούν να υποβάλλονται τηλεφωνικά στα μέλη του Δ.Σ., αλλά και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, να δείξουν έμπρακτα με την παρουσία τους, την αγάπη τους για τον Σύλλογο και το χωριό μας, αλλά και με τη συμμετοχή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να αποδείξουν το πραγματικό ενδιαφέρον τους για την πρόοδο, την προκοπή και την μακροημέρευση του Συλλόγου μας.Τηλ. επικοινωνίας: 210-2406777, 6972519690 Καρανίκας Αντώνιος (πρόεδρος), 210-6777688, 6979038428 Γιαννιώτη Λίτσα (Ταμίας) για την Αθήνα και 6945794298 Καρανίκας Βασίλης και 6974348050 Καρανίκας Γιώργος (εκπρόσωποι συλλόγου) για τη Λαμία και στην ιστοσελίδα μας: www.xriso-eyrytanias.gr (επιλογή: Επικοινωνία)

Αγωνιστική Λέσχη Αυτ/του Καρπενησίου

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 4/2 στο VALLEY GLYB στην κοπή της πρωτοχρονιατικης πιτας της λέσχης μας...(ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.?ΑΠΟΝΟΜΕΣ?ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ)θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκό προγράμμα μέχρι το πρωι!!!!ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΛΩΝΑ..ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΜΠΙΝΑΣ..ΕΥΤΕΡΠΗ ΛΗΜΝΑΙΟΥτηλ κρατήσεων 6976995782 Παναγιώτης Κιτσιος!!!!

 Σύλλογος Λιθοχωριτών Ευρυτανίας

Ο ΣΥΛΛ. ΛΙΘΟΧΩΡΙΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1/2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΣΑ..ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ..ΙΚΤΙΝΟΥ 4 ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ-ΠΙΣΩ ΑΠΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ..ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 28-1-2017 και ώρα 9:00, στο Valley club . Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα.Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.Είσοδος 5€

 Πολιτιστικού συλλόγου Τροβάτου 

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Τροβατιανών για το έτος 2017 θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 1100 π.μ. στο μαγαζί του συγχωριανού μας  Κόκκαλη Γεωργίου  ‘’ Το Πέτρινο’’στο Σχηματάρι Βοιωτίας.Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Τροβάτου προσκαλεί όλους τους Τροβατιανούς και φίλους να δώσουμε το παρόν και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος.

Σύλλογος απανταχού Δυτικοφραγκιστιανων Ευρυτανίας

Ο Σύλλογος απανταχού Δυτικοφραγκιστιανων Ευρυτανίας καλεί τα μέλη και φίλους του συλλόγου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ώρα 11ΠΜ Κολονου και Λεωνιδου 20 στην Αθήνα.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΘΟΧΩΡΙΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΘΟΧΩΡΙΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 29/1/2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 11'00 ΤΟ ΠΡΩΙ[ΙΚΤΙΝΟΥ 4 ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ-ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ]ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΕ.ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΘΟΧΩΡΙΤΩΝ

ΟΙ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα Γραφεία της στην Πλατεία Δ. Νικολαίδη στον Καρέα. Είναι μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακαλεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους να τιμήσουν και αυτή τη φορά με την παρουσία τους την ετήσια αυτή εκδήλωσή μας για να ανταλλάξουμε τις απαραίτητες ευχές για τον καινούργιο χρόνο και να χαρούμε όλοι μαζί ένα όμορφο χειμωνιάτικο πρωινό.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΙΤΣΙΩΤΩΝ , προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του ,να παρευρεθούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με ώρα συγκεντρωσης 7 το απόγευμα, στην ετήσια συγκέντρωση μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και στην συνεστίαση που θα ακολουθήσει . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην ΤΑΒΕΡΝΑ " ΘΩΜΑΣ" στο Περιστερι, που βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το άλσος Περιστεριού στην οδό Λαρνακος 16 . Η πρόσβαση ειναι δυνατή με Μετρό ( τερματικος σταθμος Ανθουπολης) και οδικός απο τον κεντρικό δρόμο του Περιστεριού ( Παν.Τσαλδαρη) μετά τη διασταύρωση με Θηβων , δεύτερο φανάρι αριστερά ειναι η λαρνακος . Η τιμη για την συνεστίαση ειναι στα 15€ άνα άτομο περιλαμβάνει φαγητό και κρασί ( μπύρες , κλπ ποτά χρεώνονται έξτρα ) θα χαρούμε πολύ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζι 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ   « Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ »

  Tη   Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΗΝΙΟΧΟΣ», Βερανζέρου 26, στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί   η ετήσια Γενική συνέλευση του συλλόγου μας και η καθιερωμένη  εκδήλωση  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με το παρακάτω πρόγραμμα:

- 11:00  ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ      ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

o Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

o Απολογισμός  Διοικητικού Συμβουλίου για το 2016.

o Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

o Έγκριση πεπραγμένων

o Προτάσεις μελών

- 12:30 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

o Κοπή πίταςo Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στον Ομότιμο Καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, για την συμβολή του στην ανάδειξη της περιοχής μας και ιδιαίτερα του φαραγγιού ΠΑΝΤΑΒΡΕΧΕΙ.o Βράβευση των πρωτοετών  φοιτητών και σπουδαστών με καταγωγή από τα χωριά μας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ  .Καλούμε όλα τα μέλη να παραβρεθούν. Επίσης, καλούμε τους φίλους του συλλόγου μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Σύλλογος Λημεριωτών Ευρυτανίας

Ο. σύλλογός μας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό και κοπή πίτας που θα γίνει Το Σάββατο. 4 Φεβρουαρίου. στό Κέντρο Παπαδήμας στους Αγίους Αναργύρους Λ. Δημοκρατίας 9 .Πλήρες πλούσιο μενού - αφθονο ποτα αναψυκτικα Παραδοσιακή Δημοτική ορχήστρα Ωρα προσέλευσης 9 το. Βράδυ Σας περιμένουμαι ολους Τιμή προσκλησης. 20. Ευρώ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Φωτογραφία της Aggeliki Skotida.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message