Γιορτάστηκε η Αγία Μαρίνα στην Σιβίστα Αγράφων

18 Ιουλ. 2017 / 11:33

Με λαμπρότητα, με τη συμμετοχή δεκάδων πιστών ,στη Σιβίστα Ευρυτανίας ,γιόρτασαν με επισημότητα την πολιούχο του χωριού Αγία Μαρίνα.

Την Κυριακή,παραμονή της εορτής,τελέσθηκε  εσπερινός μετά αρτοκλασίας και ανήμερα Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησαν ιερείς από την ενορία και τα γειτονικά χωριά.

Με φόντο την όμορφη εκκλησία,ανημερα της εορτής, οι πιστοί προσκύνησαν την εικόνα της Αγίας Μαρίνας και αντάλλαξαν ευχές, ενώ μετά ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσαν τα μέλη του Συλλόγου των Απανταχού Σιβιστιανών Ευρυτανίας " Η Αγία Μαρίνα" 

 

Φωτογραφία του χρήστη Sivista.Φωτογραφία του χρήστη Sivista.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message