Σαρωτική πρωτιά με διαφορά της Σοφία Ζαχαράκη στην Ανατολική Αττική

24 Μαϊ. 2023 / 08:59

Παρόλο που κατέβηκε για πρώτη φορά στις εκλογές σάρωσε. Πέρασε τον Μάκη Βορίδη και τον Στέλιο Πέτσα.

Ο λόγος για την Σοφία Ζαχαράκη η οποία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής (690-713 ΕΤ) 52.689 σταυρούς στην Ανατολική Αττική αφήνοντας πίσω της τους δύο Υπουργούς του Εσωτερικών. Η κ. Ζαχαράκη δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, κάτι που ομολόγησε μάλιστα και στους συνεργάτες της, ιδιαιτέρως συγκινημένη.

Σε μήνυμά της μετά την σαρωτική νίκη της αναφέρει:

"Κάναμε πράξη το μαζί και η φωνή της Ανατολικής Αττικής ακούστηκε δυνατά σε όλη την Ελλάδα.Με μια θετική ψήφο συμφωνήσαμε να προχωράμε σε μια οδό προόδου και βελτίωσης της ζωής μας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ηγείται της μεγάλης εθνικής προσπάθειας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την αγάπη με την οποία -το ένιωσα πραγματικά- ότι με αγκαλιάσατε στο διάστημα αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, που οργανώθηκε κι αυτή από το περίσσευμα αγάπης φίλων και εθελοντών! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, την ψήφο αισιοδοξίας και ελπίδας! Την ευχή σας να γίνω κι εγώ κρίκος στην αλυσίδα θετικών αλλαγών για την Ανατολική Αττική και την Ελλάδα μας!

Σας υπόσχομαι οτι θα βάλω τα δυνατά μου!Και μια υπόμνηση στα παιδιά που με συγκίνησαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα αυτά που ψήφισαν πρώτη φορά! Αγαπημένα μου παιδιά στη ζωή τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται!Προχωράμε δυνατά, με πίστη και αισιοδοξία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου! Για την Ελλάδα μας!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν και πλήθος

 

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message