Γ.Βαρεμένος:"Η Βουλή θα αναλάβει την οργάνωση του Μουσείου Κωστή Παλαμά στο Μεσολόγγι"

27 Απρ. 2018 / 03:29

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση και συζήτησε μαζί του το σχέδιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, για τη μετατροπή της οικίας του Κωστή Παλαμά στο Μεσολόγγι σε μουσείο. Συμφωνήθηκε να αναλάβει η Βουλή την οργάνωση του μουσείου, ενώ η δημοτική αρχή της πόλης έχει ήδη αναλάβει την ανακαίνιση και διαμόρφωση του κτηρίου.

Η διαμόρφωση και λειτουργία του Μουσείου Κωστή Παλαμά στο Μεσολόγγι αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη της πνευματικής κληρονομιάς του μεγάλου ποιητή, αλλά και για την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μέσω της κατάλληλης προβολής των δημόσιων προσώπων -και εν προκειμένω, των ποιητών- που αυτή γέννησε. 

Ο Γιώργος Βαρεμένος έχει συνεννοηθεί προκειμένου να υποβληθεί από τη δημοτική αρχή του Μεσολογγίου το σχετικό αίτημα προς τη Βουλή των Ελλήνων.

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message