"Aυτοψία" Aλέξη Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής(Βίντεο)

16 Νοε. 2017 / 06:46

Στη Μάνδρα μετέβη πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για να κάνει αυτοψία στις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία.

 Αυτή την ώρα ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στην Περιφέρεια Ενότητα Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, όπου είναι σε εξέλιξη σύσκεψη με τους υπουργούς, τους τοπικούς φορείς, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η συζήτηση έχει επικεντρωθεί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο πώς θα γίνει η καταγραφή και η αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, με τον πρωθυπουργό να ζητά ταχύτητα στις ενέργειες όλων των φορέων. Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ένα διαχρονικό πρόβλημα και συσσωρευμένες παθογένειες.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός περπάτησε στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλη Καπέλιο να του εξηγήσει το πώς έγινε η βιβλική αυτή καταστροφή.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message