Κ.Μπακογιάννης:"Υλοποιούμε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που είχε ποτέ η Ευρυτανία"

07 Αυγ. 2018 / 12:01 07 Αυγ. 2018 / 12:09 (upd)

Τρεις μέρες με Λαϊκές Συνελεύσεις στην Ευρυτανία-Λογοδοσία και Ενημέρωση για έργα  100 εκ ευρώ

Λαϊκές Συνελεύσεις στις έδρες των πρώην καποδιστριακών Δήμων της Ευρυτανίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, την προηγούμενη Εβδομάδα.

 Ο κ. Μπακογιάννης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, βρέθηκε στον Προυσό, το Μεγάλο Χωριό, το Κρίκελλο, τη Φουρνά, την Αγία Τριάδα, το Κερασοχώρι, τη Γρανίτσα, το Ραπτόπουλο, τα Άγραφα και τη Φραγκίστα, όπου σε ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους, είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τα έργα που εκτελούνται σε όλο το νομό, αλλά και να ακούσει τα προβλήματά τους προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις της Περιφέρειας.

 Με έργα συνολικού προϋπολογισμού που φτάνει σχεδόν τα 100 εκ ευρώ, εκ των οποίων πάνω από 63 εκ ευρώ αφορούν σε νέες εντάξεις, αποκλειστικός στόχος των επισκέψεων του ήταν η «λογοδοσία» όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η ομάδα της Περιφέρειας έχει την υποχρέωση να γνωστοποιεί σε όλους τους πολίτες τα έργα που έχει ολοκληρώσει, που υλοποιεί αλλά και που προγραμματίζει να κάνει.

 «Λογοδοσία, διάλογος, προγραμματισμός για το αύριο. Αυτά κάναμε τρεις μέρες στην Ευρυτανία. Και ομολογώ πως είμαι ικανοποιημένος από το έργο που έχει γίνει αυτά τα χρόνια στα χωριά μας. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε εδώ. Γιατί για εμάς ποτέ δεν είναι αρκετά αυτά που κάνουμε για τον τόπο μας.

Άμεσα, θα εντάξουμε ακόμη περισσότερα έργα, επιτυγχάνοντας το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Ευρυτανία, με προϋπολογισμό που είμαι σίγουρος ότι θα αγγίξει τα 120 εκ ευρώ μέχρι το τέλος του έτους», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου και την αναγνώριση των προσπαθειών της Περιφέρειας, ενώ έκανε και μία προσωπική αναφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του: «Όταν συναντάς ανθρώπους που έχουν επιλέξει να χτίζουν ολόκληρη τη ζωή τους σε αυτόν τον τόπο, που κάνουν οικογένεια και δουλεύουν, κρατώντας Θερμοπύλες και δίνοντας ζωή στα ευρυτανικά βουνά, είναι χρέος μας να τους ακούσουμε, να τους προστατέψουμε, να τους στηρίξουμε. Κάθε γωνιά της Ευρυτανίας μου δίνει πολλές ανάσες και μεγάλη δύναμη». 

IMG_3606.JPG

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message