Μείνανε μπουκάλα οι εν δυνάμει υποψήφιοι και δελφίνοι της ΝΔ

14 Ιαν. 2019 / 07:13 14 Ιαν. 2019 / 07:49 (upd)

Στο περίμενε σε Ευρυτανία & Αιτωλ/νία

Η 10η Ιανουαρίου υποτίθεται ότι θα ήταν η μέρα όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  γιορτάζοντας τα τρία χρόνια του στην ηγεσία της ΝΔ θα ανακοίνωνε νέους και νέες που θα στελέχωναν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανά την επικράτεια.

Τελικά η 10η Ιανουαρίου έφυγε και η ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ,αφήνοντας φιλόδοξους και μωροφιλόδοξους σε κάθε νομό (μεταξύ αυτών στην Ευρυτανία & στην Αιτωλ/νία) στα κρύα του λουτρού.

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις αυτών που δεν θα ανακοινώνονταν αλλά και των εν ενεργεία βουλευτών ήταν τόσο έντονες ώστε η ηγεσία της ΝΔ να αναθεωρήσει το φιλόδοξο εγχείρημα να αβανταρει κάποια «νέα πρόσωπα».

Έτσι προς το παρόν οι ταμπέλες των  νέων πολιτικών γραφείων μένουν κλειδωμένες στα κατώγια . Παραμένουν βέβαια οι εξέδρες στις παρελάσεις για περιφερόμενους wannabe καθώς το να κάνεις τον  «επίσημο» με μια φορεμένη γραβατούλα δεν κοστίζει τίποτα.

Ε ρε Γκλέτσος που σας χρειάζεται…

α-δέξιος

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message